Nyheter

Steinkjer FK Innfører Kveldsmat Mandager og Tirsdager i Vinter

8. januar 2019

Vi i Steinkjer Fotballklubb innfører kveldsmat i Bua på Mandager og Tirsdager fra og med Mandag 14. Januar….

Les mer »

Fotball For Alle

7. desember 2018

Barneutvalget i SFK søkte i januar 2018 på midler fra integrerings og mangfoldsdirektoratet (IMDi), til et prosjekt vi…

Les mer »

Styret informerer

2. november 2018

Styret i Steinkjer fotballklubb viser til den siste tids avisskriverier omkring klubbens 3.divsjonslag for herrer. Styret i klubben…

Les mer »
Thomas Aune er daglig leder i Smart Media

Smart Media er kampsponsor på sesongens siste hjemmekamp

19. oktober 2018

Lørdag 20. oktober er det sesongens siste hjemmekamp på Guldbergaunet stadion når Steinkjer FK møter Kolstad. Det ser ut til å bli nok en spennende kamp, ettersom hjemmelaget ligger bare ett poeng foran bortelaget. Vil de klare å sikre plassen sin i divisjonen, eller vil Kolstad rykke forbi?

Les mer »

SFK og SFK-supportere støtter TV-aksjonen 2018

16. oktober 2018

Støtt et varmere og mer inkluderende samfunn, samtidig som du er med på å heie SFK fram til…

Les mer »

Hoddø og Fiske leder SFK resten av sesongen

11. oktober 2018

Kjetil Hoddø og Kjell Fiske skal sammen ha treneransvaret for Steinkjer Fotballklubbs herrelag i 3.divisjon resten av årets…

Les mer »

Steinkjer Fotballklubb arrangerer Nord-Auto Fotballskole i høstferien

1. oktober 2018

Steinkjer Fotballklubb inviterer spillere i alderen 11-14 til fotballskole i høstferieuken, 8.-12.  Oktober. Fotballskolen skal være et spillerutviklingstiltak…

Les mer »

Går for ny seier – med Boli i ryggen

20. september 2018

Boli er kampsponsor når det lørdag 22. september er duket for kamp mellom Steinkjer FK og Brummunddal på Guldbergaunet stadion. Hjemmelaget har vunnet de siste to kampene og har med det rykket opp til en sjetteplass.

Les mer »

Byggmakker Spilledag for Tilrettelagt Fotball Søndag 23. September

19. september 2018

  Velkommen til Spilledag 8 Guldbergaunet Stadion, Steinkjer – Søndag 23. september 2018 Byggmakker spilldag for Tilrettelagt Fotball…

Les mer »

Pressemelding

10. september 2018

Yngve Sakshaug som er hovedtrener for A-laget til Steinkjer Fotballklubb i 3.divisjon er innvilget en måned permisjon på…

Les mer »

Damelaget styrker sitt team

3. september 2018

Steinkjer FK har gleden av å presentere Henriette Prøsch Hage som ny spiller og fysioterapeut. Henriette skal i…

Les mer »

Sportslig leder for A-lag, G-19 og G-16 endelig på plass!

23. august 2018

Det er med stor glede vi kan presentere Arild Visth som ny sportslig leder for gutter/herrer. Det har…

Les mer »
Generalsponsor

DNB er SteinkjerFK's generalsponsor.

Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.