NTE-CUP

sfk nte
Invitasjon til NTE-cup 2017

Guldbergaunet stadion søndag 11. juni 2017

Steinkjer Fotballklubb inviterer til fotball-turnering på Guldbergaunet stadion søndag 11 juni.
Vi fortsetter vårt gode samarbeid med NTE.

Turneringen er et arrangement for jenter og gutter 7 – 12 år.

Turneringen

Turneringen starter med de første kampene ca. kl. 10.00 og alle lag vil få spille 3 kamper (2 x 10 min) i løpet av dagen. Lag som har et stykke å reise, kan si i fra dersom de ønsker å starte litt senere på dagen, eller om de ønsker å avslutte tidligere. Vi regner med å være ferdige med alle kamper ca kl. 19.00. Det legges vekt på at det ikke skal bli for lang ventetid mellom kampene til det enkelte lag i kampoppsettet.

Det gis mulighet til å stille med mix-lag.

Spilleregler

Spilleregler er de samme som NFF’s regler for barnefotball. For jenter og gutter 7 blir det spilt 3’er fotball og 8-10 år blir det spilt 5-er fotball mens det for klassene 11 og 12 år spilles 7-er fotball.

Premiering

Alle deltakere blir premiert.

Kiosk

Det vil være kioskutsalg ved flere av banene med gode muligheter for å kjøpe mat og forfriskninger av ulike slag. Tilgang på betalingsterminal på minst ett utsalgssted.

Parkering

Det er begrensede parkeringsmuligheter utenfor stadion. Det oppfordres derfor til å benytte parkering ved Steinkjerhallen (se vedlagt kart). Følg Ogndalsveien forbi skolene, avkjøring til Steinkjerhallen (til venstre) er skiltet.

Alle banene er lett tilgjengelige fra denne parkeringen.

Deltakeravgift

For lag (7 år) som spiller 3’er fotball kr: 400,- kr

For lag (8-12 år) som spiller 5’er fotball og 7er fotball kr: 700,- kr

Vi sender innbetalingsblankett samlet for alle påmeldte lag, til det enkelte idrettslag.
Husk å påføre fakturaadresse.

Se nederst på siden for påmeldingsskjema

Kontaktperson i forbindelse med påmelding og kampoppsett er Kjetil Bratbakken,tlf. 908 52294 , eller  nte@steinkjerfk.no.

Sjekk at påmeldingen blir bekreftet mottatt.

Påmeldingsfrist er søndag 28. mai 2017.

Ferdig kampoppsett og informasjon til laglederne legges ut på www.steinkjerfk.no innen søndag 28. mai.
Det blir også sendt på e-post til oppgitte kontaktpersoner for lagene.
NB! Følg med på hjemmesiden helt frem til arrangementdagen i tilfelle endringer.

Velkommen til en innholdsrik fotballdag på Guldbergaunet!

Steinkjer Fotballklubb B&U

Nte cup komiteen