Blytung kveld for SFK på Guldbergaunet

Pål Anders Dahl (til venstre) og hovedtrener Thomas Ulven (i innbytterboksen) måtte på nytt se laget sitt tape en viktg kamp i trededivisjon.

Tapte 1-6 for Kongsvinger-2.

Mandag kveld var det Kongsvinger som gjestet Guldbergaunet stadion i Norsk-tipping Ligaen avdeling fem. KIL åpnet kampen med to kjappe mål før det var spilt 14 minutter og puttet like godt den tredje ballen i nota bak SFK-målvakt Ekrem etter 20 minutter.

Dermed fikk Steinkjer en vanskelig oppgave i et forsøk på å kapre poeng mot et godt Kongsvinger-lag. Like før pause gikk vondt til værre da Ricardo fikk direkte marsjordre fra dommer Erlend Helmsersen etter en takling.

SFK måtte spille hele omgang med en mindre spiller på banen, og KIL-2 puttet kampens fjerde mål etter 58 minutter. Fire minutter senere scoret Steinkjer et etterlengtet mål da Karl Morten Eek fant målmaskene.

14 minutter før full tid scoret Kongsvinger-2 to kveldens siste mål og kunne reise hjem til Gjemselund med 1-6 seier og tre viktige poeng i bagasjen.

SFKs neste kamp er mot Tiller førskommende fredag.