Valset over Strindheim på Guldbergaunet

Nesten 400 tilskuere var i dag vitne til Steinkjer sin heroiske innsats mot Strindheim på Guldbergaunet, det skulle bli en festaften med mye mål.

Etter en meget tungt sesong hittil har SFK guttene virkelig tatt tak å har hatt en meget positive uker i det siste med seier etter seier å fra og være truet til å rykke ned er SFK nå plutselig oppe på en 5 plass på tabellen.

Kampen i dag mot Strindheim skulle ikke bli noe forskjell fra tidligere kamper, allerede etter 5 minutter kommer det første målet signert Sondre Nylund.
Utover i 1 omg bølger det mye frem og tilbake

Vi sliter litt med å få satt vårt eget spill, men har kontroll igjennom hele kampen, sier Andreas Granhus

Andre omgang er det bare ett lag på banen og de har gule drakter, kampen ender 5-0 etter scoringer av

Sondre Nylund – 5 min

Andreas Granhus – 60 min

Thomas Sletvold – 77 min

Rune Ertsås – 84 min

Thomas Sivertsen – 90 min

Neste kamp er det borte mot Junkeren, Søndag 24.sept der Junkeren idag ligger under streken mens Steinkjer kan kjempe om å komme på 2.plass.