Dobbelseier for J17

Både J17-1 og J17-2 hadde hjemmekamp tirsdag kveld. Begge endte med seier. Dette bildet er fra hjemmekampen mot Åndalsnes i april.

Tirsdag kveld hadde begge SFKs J17-lag hjemmekamper mot henholdsvis Vuku og Verdal. Begge kampene ble spennende oppgjør som til slutt gikk Steinkjer-jentenes veg. Først vant J17-2 4-2 mot Vuku, før J17-1 vant 3-2 mot Verdal.

Målscorere for SFK J17-2 var Emma Aune, Viktoria Sormul Gjørv (2) og Ragne Brovold (straffe). Steinkjers lag: Julie Buvarp, Ragne-Kristine Nordseth Brovold, Linnea Hoseth Svendsen, Viktoria Sormul Gjørv, Emma Aune, Hedda Bartnes Trøbakk, Ingelin Jørgenvåg, Helga Heimsjø Sand, Tuva Svepstad, Lotte Roel Oppebøen, Hanna Lundås Bueng, Julie Berg Macedo og Oda Jønvik Holmen.

Malscorere for SFK J17-1 var Marit Helland Flesberg, Sandra Toldnes Vatn og Vilde Reitan. Steinkjers lag: Hanna Finstad Andersson, Hedda Rennan, Nora Wuttudal, Auror Jensen Eriksen, Andrea Kruken Sollien, Sandra Toldnes Vatn, Thelma Wang Holmen, Tina Ulvin, Ine Tronstad, Emilie Hoseth, Vilde Reitan, Marit Helland Fledsberg, Kaisa Bergin Holtan, Julie Bartnes Trøbakk.

Det betyr at begge lagene har klatret til toppen av hver sin tabell – BDO-serien J17 1.div avd. 01 og BDO-serien J17 2.div avd. 01

Les mer: Silje Granhus scoret to mål og sikret seier og tabeltopp.

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer