Vervekampanje

Steinkjer fotballklubb har i dag ca. 250 støttemedlemmer og ca 350 aktive medlemmer.
Vi ønsker oss mange flere medlemmer.
Hvis vi klarer å øke antall støttemedlemmer, gir det verdifulle inntekter som kommer hvert år.
Å være støttemedlem gir en rekke fordeler med rabatter som angitt på vedlagte påmeldingsblankett. Støttemedlemmene sparer normalt raskt inn årsavgiften.

Vi håper at alle i klubben gjør en innsats med å verve nye støttemedlemmer.
Verv foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, naboer, venner, kjente og ukjente.

Jeg støtter Steinkjer Fotballklubb og blir medlem

SFK har som ambisjon å profilere byen på en positiv måte, og har i tillegg en stolt historie å ivareta.
Klubben gjør et viktig arbeid for barn og unge i Steinkjer, og gir et godt idrettstilbud til ca 400 jente- og guttespillere.

Å være medlem koster kr 400,- pr år

Etter innbetalt kontingent mottas medlemskortet som i tillegg til å være beviset på at jeg støtter klubben, også gir følgende fordeler ved å vise medlemskort:

SFK’s hjemmekamper: 50% rabatt på billetten.

G-Sport Amfi :
25% rabatt på fotballrelaterte produkter fra Umbro ( på ordinære priser)
20% rabatt på annen handel på ordinære priser, ( gjelder ikke sykkel, våpen og ammunisjon),
3 % av alle kjøpt går til klubben

Pizzabakeren :
Fast lavpris fra meny kr: 179,-

Flere tilbud vil komme senere

BLI MEDLEM I STEINKJER FOTBALLKLUBB I DAG

• Vervet av