BLI MEDLEM I STEINKJER FOTBALLKLUBB I DAG VED Å GÅ INN PÅ DENNE LINKEN:

Link til innmeldingsskjema

Vervekampanje

Steinkjer fotballklubb har i dag ca. 150 støttemedlemmer og ca 350 aktive medlemmer. Vi ønsker oss mange flere medlemmer. Hvis vi klarer å øke antall støttemedlemmer, gir det verdifulle inntekter som kommer hvert år.
Å være støttemedlem gir en rekke fordeler med rabatter som angitt på vedlagte påmeldingsblankett. Støttemedlemmene sparer normalt raskt inn årsavgiften.

Våren 2020 tilbyr vi helt nytt medlemskap: Supermedlem. Å være supermedlem i Steinkjer fotballklubb betyr at du støtter klubben ved å være støttemedlem. Som takk fra klubben får du et termokrus med Steinkjerlogo og gratis kaffe på alle hjemmekampene til senior herrer og senior dame. Et Supermedlmskap koster 500,- kroner og ordnes med å sende en e-post til dagligleder@steinkjerfk.no for å motta nærmere info.

Vi håper at alle i klubben gjør en innsats med å verve nye støtte-medlemmer. Verv foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, naboer, venner, kjente og ukjente.

Jeg støtter Steinkjer Fotballklubb og blir medlem

SFK har som ambisjon å profilere byen på en positiv måte, og har i tillegg en stolt historie å ivareta.
Klubben gjør et viktig arbeid for barn og unge i Steinkjer, og gir et godt idrettstilbud til ca 400 jente- og guttespillere.

Å være medlem koster kr 220,- pr år

Følgende fordeler har du som medlem i Steinkjer Fotballklubb:

SFK’s hjemmekamper: 50% rabatt på billetten.

G-Sport Amfi :
25% rabatt på fotballrelaterte produkter fra Umbro ( på ordinære priser)
20% rabatt på annen handel på ordinære priser, ( gjelder ikke sykkel, våpen og ammunisjon),
3 % av alle kjøpt går til klubben

Riis Bilglass:

Gratis påfyll av vindusspylervæske ved oppmøte hos en av avdelingene
Gratis lånebil etter avtale
Gratis vindusviskere ved frontruteskift på personbil
20% rabatt på lyktepolering
Støvsuging i førerdel og rengjøring av glass
Rep av steinsprut
Steinsprutplaster

Pizzabakeren :
10% avslag på stor pizza.

Care treningssenter:
Medlemskap til kr. 299,- mnd

Flere tilbud vil komme senere