Gode kamper av SFK G16 og G19

Even Ovesen scoret det første målet for G19 mot Tangmoen onsdag kveld.
Sesongen 2020 er allerede i gang for juniorlagene. De første ukene i januar spiller de for å kvalisere seg til NFF Trøndelags øverste divisjon.

Kvalifseringskampene startet veldig bra for G16. Lørdag vant de 4-6 i bortekampen mot Kattem. G19 fikk en vanskeligere start da Sverresborg ble for sterke og SFK tapte 6-1 i Trondheim.

Onsdag var det klart for nye bortekamper hvor G16 møtte Strindheim og G19 måtte slå Tangmoen for å fortsatt ha muligheter for å kvalifisere seg til 0.-divisjon.

I kampen mot Tangmoen åpnet vertene best og tok ledelsen etter en halvtime spilt. Dermed sto det 1-0 til pause etter en omgang med mange sjanser til begge lag. I andre omgang var det SFK som åpnet best, og allerede fem minutter ut i omgangen utlignet Even Ovesen for bortelaget. Så snudde Jørgen Jenshus kampen da han scoret seks minutter senere.

I det 75. spilleminutt fikk Tangmoen straffespark og utligning. De siste 15 minuttene skjedde det mye; Fire gule kort, ett rødt kort og mål. Alt til bortelaget SFK. Først fikk Truls Ballo, Karsten Vekseth og Sander Myrvold gult kort før Vekseth fikk sitt andre for dagen og måtte tusle av banen. I kampens alle siste spilleminutt ble Myrvold matchvinner da han satte ballen i mål bak Tangmoen-målvakten.

I G16-oppgøret mellom Strindheim og Steinkjer var det også hjemmelaget som åpnet best på Ruta stadion. Strindheim tok ledelsen i det 27. spilleminutt og ledet 1-0 til pause. Etter sidebytte våknet SFK. Linus Stav Lyngseth scoret scoret to mål på 10 minutter og sørget både for utligning og ledelse. 20 minutter før full tid utlignet Strindheim til 2-2 som også ble sluttreslutatet.

PS! De avgjørennde kampene for begge lagene spilles på Guldbergaunet førstkommende lørdag. Klokken 12.00 spiller G16 mot Fosen og G19 mot Kolstad klokken 17.00.

–––––––––––––––––––––––

Kampfakta: G19: Tangmoen – Steinkjer: 2-3 (1-). SFKs lag: Steingrimur Ingi Gunnarson, Are Nistad Guin, Adrian Lillemark, Sander Myrvold, Sondre Kolstad Lie, Sigurd Brensholm, Jørgen Jenshus, Nikolai Larsen, Ola Lindnter, Even Ovesen, Kristian Saugestad, Kristian Brørs, Julian Breivikås, Truls Haraldsen og Karstein Kotte Vekseth.

Mål: Ovesen (52.), Jenshus (58.) og Myrvold (90.)

Gule kort til SFK: Myrvold, Brensholm, Kotte Vekseth og Haraldsen.

Rødt kort: Kotte Vekseth (90.)

Kampfakta: G16: Karl-Erik Lein Fossum, Christoffer Mørch Kolstad, Jesper Iversen, Peder Bjørk, Noah Wang Holmen, Linus Stav Lyngseth, Magnus Riseth Pedersen, Mathias Nordvik, Henrik Mo, Sebastian Arntsen, Erik Grande, Isak Aalberg, Sivert Kvistad og Mani Kiani.

Mål: Stav Lyngseth (55., 65.)

Gule kort til SFK: Pedersen og Aalberg.