G16 og G19: Her er kvalik-kampene for 0.-divisjon

Nå er kvalifikasjonskampene om retten til å spille i NFF Trøndelags øverste divisjon – 0.-divisjon satt opp.

Allerede 4. januar skal G16 til Trondheim for å møte sin første motstander Kattem. Deretter venter Strindheim 8. januar og til slutt Fosen på Guldbergaunet lørdan 11. januar. Hvem som til slutt skal spille i 0.-divisjon blir avgjort etter tabellensituasjonen etter at alle kampene er spilt som gruppespill. Alle gruppevinnerne blir kvalifisert for 0-.divisjon i tillegg til de tre beste lagene på andreplass.

Alle kampene i Steinkjers gruppe finner du her.

G19 starter også sine kvalifikasjonskamper lørdag 4. januar. For G19 er Sverresborg på bortebane første motstander. 8. januar reiser de til Stjørdal for å møte Tangmoen, mens de avslutter kvalifikasjonskampene mot Kolstad på Guldbergaunet 11. januar. Også her avgjøres hvem som skal spille i 0.-divisjon når gruppespillets tabell er klar etter at alle kampene er spilt

Alle kampene i gruppa til SFK G19 finner du her.

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer