Steinkjer J17 til topps i OBOS-cupen 2019

SFK J17 er vinnere av OBOS-cupen 2019. Øverst fra venstre: Oline Storli, Emma Tangen, Ragne Brovold, Hanna Gangstad, Ine Tronstad, Amalie Aune, Julie Trøbakk, Helga Sand, Emma Kruken Sollien, Julie Berg Macedo, Tuva Svebstad, Maja Austheim, Julie Buvarp, Hedda Bratlandsmo, Guro Haugmark, Thelma Holmen, Kaisa Bergin Holtan, Hanne Bueng og Lotte Oppebøen.
SFKs jenter-17 vant finalen mot Tynset 3-1 og kunne ta med seg pokalen hjem til Guldbergaunet.

OBOS-finalen mellom Steinkjer og Tynset ble spilt i Abrahallen fredag kveld, og det var SFK som tok føringen alllerede etter 15 minutter da Julie Trøbakk forserte frem på høyre kant og fikk tråklet ballen i målet bak Tynset-keeperen.

1-0 var også stillingen til pause etter en jevnspilt førsteomgang med sjanser til begge lagene.

I kampens 58. spilleminutt dobblet midtstopper Hanna Gangstad SFK-ledelsen med en perle av et frispark fra cirka 25 meter. Så reduserte Tynset til 2-1 fire minutter senere.

Ine Trondstad fastsatte sluttresultatet til 3-1 med cirka fem minutter igjen å spille. Målet kom etter at målscorer Tronstad kom fri på venstre side, fyrte av mot mål, men keeper reddet. Emma Tangen kriget våkent på returen som Tronstad til slutt satte i mål,

Steinkjers lag: Julie Buvarp, Maja Austheim, Ine Tronstad, Ragne Brovold, Hanna Gangstad, Thelma Wang Holmen, Kaisa Bergin Holtan, Andrea Kruken Sollien, Helga Sand, Lotte Oppebøen, Hedda Bratlandsmo, Julie Berg Macedo, Julie Trøbakk, Emma Tangen, Hanne Buen, Guro Haugmark og Amalie Aune.