Sju juniorer fikk sjansen i hjemmekampen mot Gjøvik-Lyn

Det ble 1-5 tap i sesongens nest siste hjemmekamp på Guldbergaunet, men mange juniorer fikk trenerens tillit.

Even Ovesen (til høyre) var en av juniorene som startet kampen for Steinkjer mot Gjøvik-Lyn lørdag ettermiddag.

Seniorgutta tok i mot tabelltoer Gjøvik-Lyn på hjemmebane lørdag ettermiddag. I det fine høstværet måtte SFK hente fire baller ut fra eget mål før første omgang var feridgspilt.

I andre omgang var hjemmelaget litt mer med på notene og reduserte til 1-4 10 minutter ut i andre omgang før Gjøvik-Lyn scoret sitt femte for dagen 18 minutter før full tid. Da dommeren blåste av kampen sto det dermed 1-5 på resultattavla.

Steinkjers mål ble scoret av midtstopper Daniel Viem.

PS! Juniorene Steingrim Gunnarson, Henrik Viken, Erik Wikan, Pål Christian Sørkilflå, Even Ovesen, Sander Myrvold og Theodor Breivikås kom alle inn på banen for SFK i løpet av kampen.