Steinkjer med drømmedebut i tredjedivisjon

Suveren: Silje Granhus ble kveldens store SFK-spiller, herjet med Malvik-forsvaret og scoret sju mål. Foto: Gjertrud Løberg.

Mandag kveld spilte SFKs damelag sin første kamp i tredjedivisjon etter fjorårets opprykk. Silje Granhus ble kampens store spiller. Spissen ga seg ikke før hun hadde puttet sju mål i nota bak Malviks målvakt.

Det var Malvik som tok ledelsen etter elleve minutters spill i Abrahallen. Silje Granhus utlignet for Steinkjer etter 24 minutter, men ti minutter senere gikk Malvik igjen opp i ledelsen og sørget dermed for ledelse 2-1 til pause.

Etter hvilen våknet SFK skikkelig. Emilie Bye åpnet målkontoen og utlignet til 2-2. Deretter var det klart for Granhus-show. Hun signerte både 2-3, 2-4, 2-6, 2-7, 2-8 og 2-9 før hun ruslet av banen. 16-åringen Synne Brønstad puttet SFKs femte ball i mål bak Malvik-keeperen.