Styreformann har ordet

Hei alle SFK sine fotballvenner.

 

Da nærmer vi oss seriestart i alle ledd i klubben, og noen er allerede godt i gang med både forberedelser og kamper. I SFK er det nå valgt ett nytt godt sammensatt styre, med ett mål for øye, og drifte klubben godt sammen med alle trenere, oppmenn og alle andre i støtteapparatet. Vi har gjennomført vårt første styremøte for å bli bedre kjent med hverandre, og for å få på en oversikt over hva som rører seg i klubben. Ingen tvil om at mye positivt er på gang i klubben, og vi ser med iver på å få bidra, slik at vi forhåpentligvis gjør SFK til en enda bedre klubb å være en del av. Vi nevner spesielt at vi nå utarbeider muligheten for å starte bygging av innendørshall i nær fremtid, noe som vil være en milepæl for fotballmiljøet i Steinkjer og omegn. Vi har gode støttespillere, og trenger selvsagt enda flere som vil bidra. Dette har vi stor tro på skal øke både interessen, og ikke minst sette SFK på kartet utover det ganske land.

 

Steinkjer sitt herrelag starter serien 14.april borte mot Orkla, og vi håper selvsagt på at guttene fortsetter med de gode prestasjoner de avsluttet sesongen 2017 med. Det er rapportert en gjeng med motiverte herremenn, og de er alle tente på å gi oss resultater vi liker. Første hjemmekamp i serien er mot Tynset 21. april kl 1600, og her håper vi selvsagt på masse publikum og god stemning. Men allerede onsdag 18. april, skal herrelaget ut mot Strindheim i 1. runde i NM menn, og her ligger alt duket for ett skikkelig oppgjør og forhåpentlig avansement til 2. runde. Dette gleder vi oss til.

  1. april skal våre kvinner som ryktes er i knallform, spille sin hjemmekamp mot Fram, så her er det mye å glede seg til fremover for oss på tribunen.

Det kan nevnes at vår gode vert og ivrige supporter Gjertrud Løberg med sine hjelpere i kiosken, har nykokt kaffe, diverse godsaker, pølser mm, og nå også med Pizza tilbud fra pizzabakeren på menyen, så her er det ingen grunn til å ikke møte tidlig på kamp for å møte disse positive støttespillerne våre.

 

Ellers så ønsker vi at alle våre fotballvenner over hele trøndelag og ellers trøndere som har flyttet utenbys om å støtte SFK i grasrotandelen. Vi er foreløpig klubb nr 376 som mottar grasrotmidler. Dette er kjærkommen inntekt for klubben, og vi ønsker at enda flere hjelper oss med å støtte alle våre håpefulle, slik at vi kan klatre på den listen. Vi vil også ønske alle som ikke er medlemmer til å tegne ett medlemskap i klubben som gir gode rabatter til noen av våre samarbeidspartnere.

 

Til slutt vil jeg ønske alle ivrige fotballvenner, publikum, trenere, oppmenn og alle i støtteapparatet rundt SFK en riktig god sesong, og så sees vi alle på gaunet!

 

Møt opp og opplev Girri girri

 

På vegne av styre

Finn-Åge Jakobsen

Styreformann

Steinkjer fotballklubb

Generalsponsor

DNB er SteinkjerFK's generalsponsor.

Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.