Steinkjer Fotballklubb signerer ny spiller

Andrej Novak (26) melder overgang fra Namsos IL til Steinkjer FK.
Kun formaliteter gjenstår før «Andy» blir klar, sier Kristoffer Govasmark, daglig leder i Steinkjer FK. Keeperen fra Slovakia blir beskrevet som en spiller som er dominant i feltarbeidet, og flink til å lese spillet av hovedtrener Yngve Sakshaug.

Innherred Boligbyggelag har vært en viktig bidragsyter for å kunne få på plass en avtale med Andy. Bedriften har tilbudt den nye Steinkjer-keeperen jobb, slik at kabalen med jobb, bolig og kontrakt med SFK har gått opp. 

Innherred Boligbyggelag synes det er riktig og viktig å kunne bidra på denne måten for å kunne styrke spillerstallen og bidra til klubbens utvikling, sier daglig leder Vegar Furunes. Vi forstår at klubben også har behov for rene sponsormidler i form av penger, men mener parallelt at næringslivet i og rundt Steinkjer kan være en viktig bidragsyter for å sikre spillere jobb, lærlingeplasser og trainee-stillinger.

Innherred Boligbyggelag har gjennom vinteren tilbudt flere aktuelle spillere jobb, blant annet stilling som økonomikonsulent, for å kunne styrke klubbens jakt på spillere. Boligbyggelaget har også lagt til rette slik at hovedtrener Yngve Sakshaug, som er teknisk leder i bedriften, skal kunne kombinere fulltidsjobb og den krevende treneroppgaven.

– Vi tror at en felles dugnad fra næringsliv og utdanningsinstitusjoner i Steinkjer-området er et svært viktig om vi ønsker et Steinkjerlag oppover i divisjonene. Det er avgjørende at yngre spillere ser en mulighet for utdanning og jobb etter videregående skole, slik at de ikke trenger å reise bort fra byen. Jeg er overbevist om at flere bedrifter har mulighet til å tilby hel- eller deltidsstillinger, legge til rette for lærlingeplasser i samarbeid med opplæringskontor eller tilby traineestillinger der yngre arbeidstakere kan få prøve seg i arbeidslivet, parallelt med en fotballsatsing i SFK.

Furunes peker også på at det ville vært en stor styrke om man i samarbeid med universitet kunne fått frem noen desentraliserte studier som kunne vært interessant for potensielle Steinkjer-spillere, både jenter og gutter, etter videregående.

– Hadde man på Steinkjer, i tillegg til de studier som finnes på Nord Universitet, kunnet tilby for eksempel ingeniørutdanning, fysioterapiutdanning eller jus, kunne flere ungdommer funnet muligheten for en satsing i SFK kombinert med studier og senere jobb.

Vi ønsker å legge til rette for at flest mulig spillere ser mulighetene ved å bo på Steinkjer samtidig som de spiller for Steinkjer FK, og setter pris på at Innherred Boligbyggelag har bidratt i denne prosessen, avslutter Govasmark.

Generalsponsor

DNB er SteinkjerFK's generalsponsor.

Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.