Nyheter fra A-laget

Vi er kommet til 8 februar og A-laget har allerede over to måneder med trening bak seg.
Yngve Sakshaug ble presentert som ny trener for SFK 14. November 2017, og tok med det over stafettpinnen fra Odd Einar Fossum.
Yngve hadde ingen tid å miste og hadde sin første økt med A-laget 7. desember på Care treningsenter.
A-laget har trent jevnlig siden da, bortsett fra noen ekstra dager fri i Romjulen.
De har trent ca. to økter i uken på Care og to-tre økter på Guldbergaunet.
I tillegg ble det to helger der gutta reiste til Vuku å trente noen økter inne under litt mildere forhold.

Noen spiller har gitt seg, andre har gått til nye klubber. Rune Ertsås og Kim Rune Holmvik har lagt skoene på hylla. Ove Holmen har også valgt å trappe ned fotballen. Thomas Breistrand gikk tilbake til Namos. Håvard Lorentsen ble hentet av Levanger FK og ryktene sier at Petter Kristian Dahl ikke er langt unna en kontrakt hos Nardo FK.

Det har også kommet noen nye navn inn. Markus Aalberg keeper fra Innherred, er tilbake i Steinkjer-trøya i 2018. Sigurd Koksvik er midtbanespiller som er hentet fra Stjørdals-Blink. Magnus Eriksson er tilbake etter en tur innom Byåsen og Stjørdals-Blink. Det samme er Lortens Rishaug fra en liten tid i Charlottenlund.
Det er også blitt tatt opp noen juniorspiller fra egen rekker. Mathias Sørkilflaa som kom tilbake i sommer fra Rosenborg, Even Thorsen og Marius Tuset er de som har blitt tatt opp i A-stallen.
I tillegg har Jens-Even Tisløv og Chris Andre Horn fra Innherred trent en stund med A-laget. Disse har ikke meldt overgang per dags dato.

I Desember og Januar har treningen blitt lagt opp for å opparbeide et godt fysisk grunnlag før sesongen, sier Yngve.
Han vil legge til at treningsoppmøte har vært og er bra, og at det ikke er noe å si på humøret og motivasjonen til gutta heller.

Yngve har valgt sin nye kaptein og visekaptein for 2018. Kaptein ble Thomas Sletvold. Mens Sondre Nylund ble valgt som visekaptein.

I morgen fredag 9. februar kl. 19.00 spiller SFK sin første treningskamp mot Verdal på Guldbergaunet.
De to første treningskampene mot LFK og Strindheim har blitt avlyst på grunn av skader og dårlig vær.

Vi gleder oss til sesongstart og ønsker gutta masse lykke til!

GIRRI GIRRI

 

 

Generalsponsor

DNB er SteinkjerFK's generalsponsor.

Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.