Nytt trenerteam i SFK

Steinkjer Fotballklubb (SFK) kan i dag presentere et nytt trenerteam med Yngve Sakshaug (46) som hovedtrener og Kjetil Hoddø (46) som assistent. – Vi er veldig godt fornøyd med vårt trenerteam, og ser fram til at de skal starte opp i klubben, sier styreleder Arve Løberg.

Prosessen med å få på plass nye trenere har pågått i hele høst. Et utvalg bestående av Eirik Tronstad (leder), Pål Anders Dahl, Kennth Hoseth og Lars Asbjørn Holmvik har vært gjennom 27 søknader fra kandidater som hadde søkt jobben. I tillegg har man gjorde undersøkelser rundt andre aktuelle kandidater.

I siste runde satt utvalget igjen med 5 kandidater og etter en utsjekk med styret gikk utvalget en ekstra runde med to av kandidatene.

– Utvalget innstilte på Yngve Sakshaug som hovedtrener og dette har et enstemmig styre i SFK sluttet seg til. Jeg er godt fornøyd med prosessen som utvalget har gjort og det er lagt ned et betydelig arbeid både i forhold til aktuelle kandidater, spillergruppa, styret og andre i klubben, sier styreleder Arve Løberg.

Yngve Sakshaug er 46 år og har som fotballfaglig utdannelse UEFA B-lisens. Han har i fem sesonger, under to forskjellige hovedtrenere, vært assistenttrener i tillegg til at han har trent lag i klubbens ungdomsavdeling. Sakshaug har selv spilt på SFK’s A-lag og kjenner både klubben og spillergruppa godt. Utvalget har lagt spesiell vekt på hans kompetanse på treningsfeltet og den oppfølgingen han har av enkeltspillere.

Kjetil Hoddø har spilt på SFK sammen med Yngve Sakshaug og den siste sesongen har han vært assistent for avtroppende trener Odd Einar Fossum.
Hoddø har tidligere også trent Namsos.

– Jeg er glad for at vi nå kan presentere et trenerteam som vil ha fokus på å utvikle A-laget til SFK. Vi har god tro på at dette teamet vil bli godt mottatt av spillergruppa og vi tror nye spillere vil finne det interessant å spille for SFK, sier Arve Løberg.

– Dette er en utfordring jeg ikke kunne si nei til, når sjansen bød seg. Jeg har vært levende opptatt av fotball hele mitt voksne liv og jeg ser virkelig fram til å jobbe med en spillergruppe som jeg tror har et bra potensial. Jeg kjenner Kjetil godt og vi har veldig sammenfallende fotballfilosofi, som vi nå sammen skal få prøve ut i SFK.
Dette gleder jeg meg til, sier Yngve Sakshaug.

Ingen i det nye trenerteamet vil gå inn i rollen som lærer ved fotballinja ved Steinkjer videregående skole, men SFK har dialog med skolen og vil finne løsninger på dette om skolen ønsker det. Samarbeidet med Steinkjer videregående skole har vært og vil være viktig for klubbens videre utvikling.

Generalsponsor

DNB er SteinkjerFK's generalsponsor.

Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.