KLUBBHÅNDBOK OG SPORTSPLAN

Klubben har i 2014 og 2015 deltatt i NFF`s kvalitetsklubbprosjekt. I den forbindelse har styret og klubbens utvalg systematisert og utarbeidet klubbens styringssystem som består av følgende dokumenter:

Klubbhåndboka er det overordnede dokumentet som gir informasjon om klubbens organisasjon, visjon – verdier – mål og beskriver retningslinjene for klubbens drift og aktivitet.
Sportsplan  kompletterer Klubbhåndboka ved å gi retningslinjer og verktøy for klubbens sportslige aktivitet.

Hensikten med Klubbhåndboka og Sportsplanen erå forenkle klubbhverdagen og gjøre det enklere å vite hva man skal forholde seg til, slik at man kan unngå diskusjoner om hvordan ting skal gjøres.

Klubbhåndboka og Sportsplanen er til bruk for trenere, lagledere/oppmenn, lagkontakter, styremedlemmer og eventuelt andre med en eller flere funksjoner i klubben, samt foresatte/foreldre.

Hvert år skal styret foreta en gjennomgang av klubbhåndboka for evaluere om det er noe som bør endres eller kompletteres. Sportsplan skal på tilsvarende måte gjennomgås og oppdateres årlig av Sportslig utvalg.

Styret oppfordrer alle brukere av klubbhåndboka og sportsplanen om å melde tilbake til klubben pr. epost adm@steinkjerfk.no forslag til forbedringer/endringer.

Klubbhåndboka  finner du her:  SFK-Klubbhåndbok 2016

Sportsplanen finner du her: SFK – Sportsplan 2016

Juni 2016

 

 

 

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer