3V3 turnering

sfk-logo

Steinkjerhallen

Søndag 6. Mars 2016

Påmeldingsskjema finner du nederst på siden

Steinkjer Fotballklubb inviterer til fotball-cup 3v3 i Steinkjerhallen søndag 6. Mars 2016 for gutter og jenter 7-12 år.

Turneringen

Turneringen starter med de første kampene ca. kl. 10.00 og alle lag vil få spille minimum 3 kamper i løpet av dagen. Kampene vil vare i 1×12 minutter med felles start og slutt for kampene som spilles samtidig på de ulike baner, 3 minutter mellom kampene for skifte av lag. Vi regner med å være ferdige med alle kamper ca kl. 17.00.

Det gis mulighet til å stille med mix-lag.

Det anbefales at lagene stiller med maks 5 spillere for at alle skal få mest mulig spilletid, samtidig bør det være minimum 4 spillere for å kunne skifte ved ev behov.

Spilleregler

Spilleregler er de samme som NFF’s regler for 3v3, uten spilletiden som er 1×12 minutter. Ønske er effektivt ballspill der ballen er i bevegelse hele tiden og alle 3 spillere er med på spillet.

Premiering

Alle deltakere blir premiert. Premieutdeling vil skje fortløpende etter at kampene avsluttes.

Kiosk

Det vil være kioskutsalg.

Deltakeravgift

Deltakeravgiften er 300,- kr pr lag. Vi sender innbetalingsblankett samlet for alle påmeldte lag, til det enkelte idrettslag. Husk å påføre fakturaadresse.

(Se påmeldingsskjema nedenfor)

Påse at påmeldingen blir bekreftet mottatt når du trykker «send påmeldingen»

Påmeldingsfrist er søndag 21. Februar 2016

Ferdig kampoppsett og informasjon til laglederne legges ut på www.steinkjerfk.no innen onsdag 2.mars.

REGLEMENT FOR TURNERINGEN , TRYKK HER

Det blir også sendt på e-post til oppgitte kontaktpersoner for lagene.

Ved spørsmål sendt epost til 3v3@steinkjerfk.no

Påmelding 3v3 turnering