Velkommen til NTE CUP 2021

Arrangeres søndag 6 juni.

Steinkjer Fotballklubb inviterer til fotball-turnering på Guldbergaunet stadion.

Vi fortsetter vårt gode samarbeid med NTE

Trykk her for påmelding

Turneringen er et arrangement for jenter og gutter 6 – 12 år.

Påmeldingen er nå åpnet. Fyll ut påmeldingsskjemaet og følg anvisningen.

Turneringen
Turneringen starter med de første kampene ca. kl. 10.00 og alle lag vil få spille 3 kamper (2 x 12 min) i løpet av dagen. Vi regner med å være ferdige med alle kamper ca. kl. 19.00. Det legges vekt på at det ikke skal bli for lang ventetid mellom kampene til det enkelte lag i kampoppsettet. Det gis mulighet til å stille med mix-lag.

Spilleregler
Spilleregler er de samme som NFF’s regler for barnefotball. For jenter og gutter 6 og 7 år blir det spilt 3’er fotball og 8-9 år blir det spilt 5-er fotball mens det for klassene 10 og 11 år spilles 7-er fotball og 12 åringene spiler 9èr.

Premiering
Alle deltakere blir premiert.

Kiosk
Det vil være kioskutsalg ved flere av banene med gode muligheter for å kjøpe mat og forfriskninger av ulike slag. Tilgang på betalingsterminal på minst ett utsalgssted.
Vi har også vipps.

Parkering
Det er begrensede parkeringsmuligheter utenfor stadion. Det oppfordres derfor til å benytte parkering ved Steinkjerhallen (se vedlagt kart). Følg Ogndalsveien forbi skolene, avkjøring til Steinkjerhallen (til venstre) er skiltet.
Alle banene er lett tilgjengelige fra denne parkeringen.

Deltakeravgift
For lag (67 år) som spiller 3’er fotball kr: 400,- kr

For lag (8-11 år) som spiller 5’er fotball og 7er fotball kr: 700,- kr

For lag (12 år) spiller 9èr : 700,- kr

Påmeldingsfrist er søndag 23 mai 2021.

Ved evt avlysning vil all påmeldingsavgift som er betalt bli refundert.

Kontaktperson er Elin Synnøve Teistklub
tlf. 41323899 E.post:esteistklub@outlook.com

NB! Følg med på hjemmesiden helt frem til arrangementsdagen i tilfelle endringer.

Velkommen til en innholdsrik fotball dag på Guldbergaunet!

Steinkjer Fotballklubb
V/Elin Synnøve Teistklub