Keeperskolen er avlyst

Keeperskolen som skulle vært gjennomført denne og neste uke er avlyst på grunn av Koronasituasjonen i Steinkjer. Den vil bli arrangert på et senere tidspunkt, men dette vil vi komme tilbake til.

Under streken er den opprinnelige påmeldingsteksen.


I uke 16 og 17 arrangeres keeperskole for keepere i alderen 13-16 år. Det vil foregå på Guldbergaunet Stadion. Ansvarlige for keeperskolen er Tommy Gulstad med elever fra Idrettsfag (fotball) ved Steinkjer Videregående.

Onsdag 21. april klokka 18.30 til 20.00

Søndag 25. april klokka 17.30 til 19.00

Onsdag 28. april klokka 18.30 til 20.00

Tommy Gulstad er til daglig keepertrener for Steinkjer Fotballklubb og på fotballinja ved Steinkjer Videregående. Og er også Keepertrener for Team BDO i regi av NFF Trøndelag. Han har UEFA B-trenerlisens og UEFA KT B-lisens.

Hanna er keeper for SFK j-19/damer senior

Julie er keeper for SFK j-19/damer senior.

Elin er keeper for SFK damer senior.

Sindre er keeper for Verdal senior herrer.

Tormod er keeper for SFK g-19

Dette er en kjempefin mulighet for klubbens keepere til å tilegne seg kunnskap om keeperrollen, og inspirasjon til videre trening. Det vil bli lagt fokus på solid grunnteknikk, grep, fotarbeid, fallteknikk, feltarbeid og distribusjon. Keeperskolen er gratis, og påmelding av keepere må komme fra trenere i klubb, ikke foreldre.

Keeperskolen er nå fulltegnet (15.03.2021)

(Påmelding via mail til t_gulstad@hotmail.com eller pr sms til 45106441

Påmeldingsfrist innen onsdag 8.april. Det kan være lurt å melde seg på så snart som mulig, da det er begrenset med plasser)

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer