David Belsvik har signert for Steinkjer fotballklubb

Steinkjer fotballubb forsterker stallen med en solid, gammel kjenning. David Belsvik (30) er tilbake i gult etter ett år på andre siden av Eggevammen.

David Belsvik har 156 kamper for Steinkjers A-lag. Forsvarspilleren som spilte for Steinkjer første gang allerede 2010 blir en solid forsterkning for Steinkjer fotballklubb, mener Andreas Holmberg som er klubb- og spillerutvikler i Steinkjer fotballklubb.

– Vi er veldig glad for å ha fått David tilbake på Guldbergaunet. Han har mye rutine og fotballkompetanse som vil styrke troppen vår betraktelig, sier sportsjefen.

Belsvik kom fra Egge til Steinkjer, spilte ett år for Steinkjer før han returnerte til Egge – for så å komme tilbake til gultrøya året etter. Fra 2011 ble han i Steinkjer i sju sesonger og har spilt både i 2. og t 3.-divisjon for klubben. Foran 2019-sesongen gikk han tilbake til Egge, men nå er han klar Steinkjer fotballklubb igjen!

Vi ønsker David Belsvik velkommen tilbake! Girri-Girri!

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer