Anders Brenne blir ny trener for Steinkjers G19-lag

Hovedtrener: Anders Brenne er Steinkjers G19-trener i sesongen 2020.

Anders Brenne (37) har lang erfaring som spiller for både Verdal og Steinkjer FK i andre- og tredjedivsjon. Nå tar han ansvar for SFKs juniorer.

Brenne spilte fotball for Verdal i en årekke før han kom til Steinkjer foran 2007-sesongen og ble værende i klubben i nesten tre år, før han igjen akslet Verdals blå-hvite trøye. Han la opp etter 2012-sesongen, men har siden trent flere lag – og senest i 2017-senongen trente han Vukus junior- og seniorspillere sammen med Paul Helge Sagøy.

Nå tar han over Steinkjers G19-lag foran 2020-seongen – en signering styreleder Finn-Åge Jakobsen er svært godt fornøyd med:

– Vi har jobbet for å få på plass et godt team for juniorene våre og det er veldig viktig at vi har fått på plass Anders. Han er hovedtreneren vi har ventet på, og nå har vi også straks teamet rundt han på plass. Dette blir bra, mener Jakobsen.

I forrige uke ble det kjent at Markus Aalberg, Geir Haagensen og Yngve Sakshaug blir trenere for Steinkjers G16-lag.

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer