Aalberg, Haagensen og Sakshaug blir G16-trenere

Marcus Aalberg (til ventste), Geir Haagensen og Ynge Sakshaug er nytt trenerteam for Steinkjers G16-lag i 2020-sesongen.

Steinkjer fotballklubb har engasjert Marcus Aalberg som hovedtrener for klubbens G16-lag i sesongen 2020. Han får med seg Geir Haagensen og Yngve Sakshaug som assistenttrenere.

– Vi mener vi har satt sammen et godt og spennende team med både ungt pågangsmot og solid erfaring. Dette tror vi blir veldig bra, sier styreleder Finn-Åge Jakobsen.

Marcus Aalberg har erfaring som keeper i Sørlia IL, Steinkjer FK, Egge IL, FK Fyllingsdalen og Innherred FK, og var også i 2019 en del av trenerteamet i Steinkjer G16. Han har UEFA-B keeper-trenerlisens og C-lisens.

Assistenttrenerne Sakshaug og Haagensen har lang erfaring og fartstid i SFK – både som spillere og trenere. Yngve Sakshaug spilte i en årrekke på Steinkjers seniorlag i andredivisjon og var seniorherrenes hovedtrener i 2018. Geir Haagensen var hovedtrener for senior i sesongen 2011 og har vært klubbens juniortrener i mange år.

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer