Steinkjer tapte bunnoppgjøret mot Verdal

Innbytter Even Ovesen fortviler etter kampslutt på Guldbergaunet.

Det var duket for et godt, gammeldags lokaloppgjør på Guldbergaunet da Steinkjer og Verdal sto på hver sin banehalvdel lørdag.

Hvis Steinkjer skulle ha et aldri så lite håp om å overleve i årets tredjedivisjon måtte Verdals slås i dag. For Verdal sitt vedkommende ville en eventuell seier bety at de virkelig kobler seg på i kampen om å overleve i Norsk Tipping-ligaens avdeling fem.

Det var var rammene foran kampen og begge lagene entret matta på Guldbergaunet med alt å vinne og ingenting å tape. I første omgang var kampen svært gjevnspilt, preget av mange tøffe dueller og gule kort. Stillingen til pause var 0-0 etter at begge lag hadde hatt sine sjanser til å putte ballen i mål. Erik Nordseth og Steinkjer fikk ballen i nota en gang, men scoringen ble avblåst for offside.

I andre omgang tok Verdal mer og mer over spillet etter et par fine SFK-angrep i startet. Takket være en god Erik Ekrem i SFK-målet klatrte ikke Verdal å få ballen i mål før omtrent 60 minutter var spilt. Da kom Verdal-kaptein Nordvoll seg fri og fikk stanget ballen i mål.

0-1 ble også sluttresultatet. Steinkjer ligger dermed fortsatt sist på tabellen med 11 poeng.

(Snu telefonen horisontalt for utvidet visning)