J17 sikret seriemesterskapet med solid seier over Skogn

Steinkjer-laget som vant mot Skogn tirsdag kveld: Bak fra venstre: Tommy Gulstad (keepertrener), Julie Buvarp, Nora Wuttudal, Frida Holmstrand, Marit Helland Fledsberg, Julie Berg Macedo, Julie Trøbakk, Tina Ulvin, Paul Anderson (trener). Foran fra venstre: Andrea Kruken Sollien, Emma Tangen, Hedda Bratlandsmo, Lotte Oppebøen, Kaisa Bergin Holtan, Hanne Bueng og Ingelin Jørgenvåg

Med seier i kveldens kamp ble Steinkjer J17-2 seriemester i BDO-seriens andredivisjon – allerede før siste serierunde er spilt.

Frosten la seg kaldt over nedre kunstgress da kampen ble spilt i flomlyset tirsdag kveld, men selv om kvikkesølvet krøp ned mot nullpunktet varmet spillet på banen desto mer. Kampen åpnet tett og jevnt, men etter hvert tok Steinkjer over spillet og tok fortjent ledelsen da Tina Ulvin scoret kampens første mål i det 18. spilleminutt. Hedda Bratlandsmo doblet ledelsen seks miuntter senere, mens Ulvin sørget for sin andre og dagens tredje SFK-scoring fire minutter før pause.

Steinkjer fortsatte presset i andre omgang og Ingelin Jørgenvåg dunket ballen i mål etter 54 minutter. Skogn reduserte til 5-1 noen minutter senere, men Steinkjer økte ledelsen to ganger etterpå – først ved Ulvin igjen før Lotte Oppebøen scoret SFKs siste mål. Skogn fikk æren av å sette kveldens siste spark på ballen i mål før dommer Rune Morten Vanebo blåste av kampen.

Kampen endte 7-2 til SFK som dermed er seriemestre før siste serierunde er spilt. Da møtes SFK og Egge til dyst på SMN Egge Stadion.