J17 klar for OBOS-finale etter seier mot Verdal

Det var skikkelig cupstemning i flomlyset på Verdal Stadion torsdag kveld da Verdal tok i mot Steinkjer i semifinale i årets OBOS-cup.

Det var Steinkjer som åpnet kampen best og scoret tre mål i løpet av kampens første 32 minutter. Deretter svarte Verdal to ganger og reduserte både til 1-3 og 2-3.

I andre omgang hadde SFK god kontroll på kampen og økte ledelsen til 2-4 cirka 20 minutter før slutt, nor som også sluttresultatet. Dermed er J17 klar for finale mot vinneren av kampen Sokna-Tynset som spilles 13. oktober.

Steinkjer målscorer var Amalie Flatås Aune, Hanna Gangstad og Thelma Holmen (2)

Steinkjers lag: Julie Buvarp, Ine Tronstad, Range Brovold, Hanna Gangstad, Oline Storli, Thelma Holmen, Kaisa Holtan, Andrea Sollien, Helga Sand, Lotte Oppebøen, Hanne Bueng, Hedda Bratlandsmo, Julie Berg Macedo, Julie Trøbakk, Emma Tangen, Amalie Aune og Guro Haugmark.