Juniorene vant toppkampen mot Nationalkameratene

Erik Wikan scoret tre av SFKs mål onsdag.

G19 vant onsdagens hjemmekamp mot Nationalkameratene 4-1.

Onsdag kveld gjestet Nationalkameratene Guldbergaunet stadion i for å gjøre opp om poengene i tredje runde i G19 0.-divisjon.

Steinkjer åpnet kampen best og allerede etter 4 minutter skrudde Sander Brønstad et hjørnespark rett i mål. Etter 8 spilte minutter doblet Erik Wikan ledelsen til hjemmelaget før gjestene samlet seg og kom bedre med i kampen. Nationalkameratene utlignet til 2-1 etter 18 minutter – noe som også var stillingen til pause og sidebytte.

Etter hvilen fortsatte SFK å skape gode sjanser og fikk lønn for strevet da Erik Wikan puttet to kjappe mål på tre minutter (69. og 73.), og Steinkjer vant til slutt komfortabelt 4-1.

Etter onsdagens seier klatret juniorene til topps på tabellen foran nettopp Nationalkameratene og Ranheim (en kamp mindre spilt).