Endelig kom seieren!

Jonathan Lein Valberg, Preben Asp, Karl Morten Eek og matcvinner Andreas Granhus (med ryggen til) slo Kongsvinger-2 på Gjemselund.

Søndag ettermiddag kom årets første trepoenger for seniorgutta. Seieren mot Kongsvinger-2 på Gjemselund var både etterlengtet og svært viktig.

Det var et Steinkjer-lag i poengnød som reiste til Kongsvinger for å kjempe om poengene søndag kveld.

Etter 15 minutter tok høyreback Marius Tuset med seg ballen framover og sendte i veg en perfekt vinklet pasning i bakrom til Andreas Granhus – som lekkert satte ballen i nota og sørget for at bortelaget tok føringen.

Etter scoringen bølget kampen fram og tilbake med mange sjanser til begge lag, men SFK kunne gikk til pause med 0-1-ledelse.

Andreomgangen ble en forsvarskamp for Steinkjer hvor målvakt Ekrem ble satt på friske prøver av Kongsvinger. SFK klarte imidlertid å ri av stormen og holdt målet rent – og skapte etterhvert flere store sjanser, blant annet ved et tverrliggerskudd fra Koksvik og en kjempesjanse hvor Mathias Sørkilflå var alene med keeper tre minutter på overtid.

Etter søndagens seier klatret SFK forbi Verdal på tabellen, og er nå nest sist i Norsk Tippingligaen avdeling 5, og det er kun to poeng opp til “sikker plass”. Steinkjer på 13. plass har fem poeng, mens Nybergsund/Trysil som ligger over streken har sju poeng.

Steinkjers lag: Erik Ekrem, Marius Tuset, Karl Morten Eek, Ricardo, Jonathan Lein Valberg, Sigurd Koksvik, Mats Kippe, Erik Nordseth (Theodor Skevik Breivikås 83.), Andreas Granhus (Mathias Sørkilflå 34.), Nikolay Vekseth Larsen (Gjermund Eide Bratberg 67.) og Preben Asp (Thomas Skei Austheim 74.),

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer