Poengdeling i bunnoppgjøret

SFK-trener Thomas Ulven (i midten) var skuffet etter nok en uavgjort kamp mot ett av bunnlagene i divisjonen.

Steinkjer tok ledelsen mot Brumunddal, men klarte heller ikke lørdag å forsvare ledelsen helt inn.

De første 20 minuttene på Guldbergaunet ble en stillingskrig med mange tøffe dueller mellom to lag som var på poengjakt for å forsøke å komme unna bunnstriden i tredjedivisjon avdeling fem.

Utover i omgangen var det Steinkjer som festet et lite grep om kampen, og etter 34 minutter fikk Karl Morten Eek stanget ballen i mål etter et fint hjørnespark fra høyre. Det ble også stillingen til pause, men Brumunddal var ved flere anledninger farlig frempå mot slutten av første omgang – men SFK-målvakt Erik Ekrem hold buret rent takket være et par fantastiske tigerprang.

I andre omgang tok SFK styringa, spilte god fotball og skapte sjanse på sjanse. Mot spillets gang utliknet Brumunddal og Mikkel Gran Frankmo etter 66. minutter, men SFK ga på ingen måte opp jakten på full pott på hjemmebane – og både kunne og burde ha avgjort kampen til sin fordel før dommer Erik Plahn fra Verdal blåste av kampen med uavgjort i målprotokollen.

PS! Etter 88 minutter spilte SFK-kaptein Eirik Nordseth ballen lekkert gjennom til Andreas Granhus som lobbet elegant ballen i mål over Brummundals keeper, men linjedommeren vinket av scoringen for offside – til SFK og publikums store fortvilelse.

Steinkjers lag: Erik Ekre, Karl Morten Eek, Ricardo, Jonathan Valberg, Gjermund Bratberg, Kim Rune Holmvik (Mats Risto Kippe etter 90. minutter), Sigurd Koksvik (Jørgen Fornes etter 66. minutter), Henrik Lie Viken (Theodor Breivikås etter 45. minutter), Preben Asp, Eirik Nordseth, Andreas Granhus

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer