G19 vant mot Orkla

Thomas Austeim og resten av G19 vant 0.-divisjonsoppgjøret mot Orkla onsdag kveld. Her fra en kamp tidligere i år-

Juniorene tok alle poengene da Orkla gjestet Guldbergaunet onsdag kveld.

Midtstopper Pål Christian Sørkilflå sendte SFK i ledelsen etter 25 minutter, før samme mann dobblet ledeslen med 6 minutter igjen å spille i førsteomgangen. Steinkjer gikk dermed til garderoben med 2-0-ledelse, men Orkla reduserte like etter hvilen og skapte ny spenning i kampen.

Likevel var det Steinkjer som skapte mest, og gikk opp til 3-1 ved Even Ovesen i det 72. spilleminutt. Erik Wikan la på til 4-1 8 minutter før full tid – som også ble sluttresultatet.

Steinkjer ligger nå på fjerdeplass i BDO-serien G19 0.divisjon, med ni poeng på fem spilte kamper.

Steinkjer lag: Steingrimur Ingi Gunnarsson, Pål Christian Sørkilflå, Thomas Skjei Austheim, Adrian Åsegg, Sander Østerås Myrvold, Stian Berg Kvernmo, Ludvik Hjelde, Jørgen Hjelde Jenshus, Nikolai Vekseth Larsen, Even Ovesen, Truls Ballo Haraldsen. Benyttede reserver: Jonas Inderberg, Karsten Kotte Vekseth, Heine Elnan Brosveet, Kristian Saugestad og Erik Wikan

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer