Tre scoringer var ikke nok

Thomas Skei Austheim og resten av SFK jubler etter at Austheims utligning til 2-2.

Selv ikke opphenting og tre mål ble nok for SFK G19 onsdag kveld. Etter en jevn kamp var det til slutt Tiller som sikret seg videre avansement i NM.

Onsdag kveld spilte G19 1. rundekamp i NM mot Tiller på Guldbergaunet. Det var gjestene fra Trondheim som åpnet kampen best og tok ledelsen etter 28 minutters spill. 13. minutter senere ble ledelsen doblet da Tiller fikk straffespark.

I første omgangs siste obligatoriske spilleminutt reduserte Pål Christian Sørkilflå Tillers ledelse til 1-2 som også ble stillingen til pause.

I andre omgang tok SFK tak i kampen og fikk fortjent utligning da Thomas Skei Austheim vant en duell inne i 16-meteren og plasserte ballen trygt i mål bak Tillers målvakt. Ni minutter senere tok Tiller ledelsen på nytt, og sikret seg både 2-3 og 2-4 i løpet av ti minutter. Likevel ga ikke SFKs juniorer opp og satset alt i angrep.

Seks minutter før full tid utlignet Thomas Skei Austheim til 3-4, men det ble også kampens siste mål og Tiller tok seg videre til andre runde i NM.

Steinkjers lag: Steingrimur Gunnarsson, Gjermund Eide Bratberg, Pål Christian Sørkilflå, Thomas Skei Austheim, Jonas Inderberg, Stian Berg Kvernmo, Ludvik Hjelde, Jørgen Jenshus, Nikolai Vekseth Larsen, Even Ovesen, Theodor Skevik Breivikås, Sander Amdahl Brønstad, Preben Asp, Sivert Stav Lyngseth, Erik Wikan, Ola Okstad Lindtner, Marius Tuset og Karsten Kotte Vekseth.