Steinkjer fortsatt uten seier

Stemningen på SFK-benken var ikke all verden etter lagets tredje tap på like mange kamper i tredjedivsjo. Karl Morten Eek syns SFK tidvis spiller bra fotball, men sliter med å få uttelling.

Det ble ingen poeng for Steinkjers seniorherrer i hjemmekampen mot Kolstad lørdag formiddag. Dermed står laget med null poeng etter tre seriekamper og ligger nest nederst på tabellen med 1-6 i målforskjell.

– Det er selvsagt for dårlig, men jeg syns faktisk vi hadde fortjent bedre. Vi er på ingen måter utspilt i dag heller, men det vil seg liksom ikke, sier SFK-stopper Karl Morten Eek etter kampen. 

Steinkjer åpnet kampen best, men også lørdag var det motstanderlaget som fikk puttet det første målet etter litt klabb og babb i SFK-forsvaret.

– Vi fortsetter å spille ball etter at Kolstad tok ledelsen også, men lykkes ikke med å skape de store målsjansene, og da benytter Kolstad anledningen til å score på et frispark som går via muren vår, sier Eek.

Han er likevel ikke veldig bekymret over dårlig poengfangst så langt i sesongen.

– Vi henger med og spiller bra fotball. Det gjør meg trygg på at vi snart begynner å vinne fotballkamper, sier Eek.

PS! Onsdag 1. mai er det NM-kamp mot Levanger på Guldbergaunet.

Steinkjers lag: Erik Ekrem, Marius Tuset, Karl Morten Eek, Ricardo , Jonathan Lein Valberg, Thomas Sletvold, Sigurd Koksvik (Henrik Viken inn 70.), Andreas Granhus, Fillip Mørkved (Nikolai Larsen inn 83.) Erik Nordseth og Preben Asp (Theodor Breivikås inn 70.).

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer