3v3cup i Steinkjerhallen Søndag 3. Mars

Invitasjon til fotballcup 3v3

Steinkjerhallen søndag 3. Mars 2019

Steinkjer FK i samarbeid med Steinkjer VGS fotball inviterer til 3v3 fotball-cup i friidrettshallen i Steinkjerhallen søndag 3. Mars 2019 for gutter og jenter 7-11 år.

 

Turneringen

Turneringen starter med de første kampene ca. kl. 10.00 og alle lag vil få spille minimum 3 kamper i løpet av dagen. Kampene vil vare i 1×12 minutter med felles start og slutt for kampene som spilles samtidig på de ulike baner, 3 minutter mellom kampene for skifte av lag. Vi regner med å være ferdige med alle kamper ca kl. 17.00.  Det gis mulighet til å stille med mix-lag.

Det anbefales at lagene stiller med maks 5 spillere for at alle skal få mest mulig spilletid, samtidig bør det være minimum 4 spillere for å kunne skifte ved ev behov.

Spilleregler

Spilleregler er de samme som NFF’s regler for 3v3, uten spilletiden som er 1×12 minutter. Ønske er effektivt ballspill der ballen er i bevegelse hele tiden og alle 3 spillere er med på spillet.

Premiering

Alle deltakere blir premiert. Premieutdeling vil skje fortløpende etter at kampene avsluttes.

Kiosk

Det vil være kiosk inne i friidrettshallen.

 

Deltakeravgift

Deltakeravgiften er 350,- kr pr lag. Vi sender innbetalingsblankett samlet for alle påmeldte lag, til det enkelte idrettslag. Husk å påføre fakturaadresse.

Påmelding

3v3@steinkjerfk.no

Påmeldingsfrist er torsdag 21. Februar 2019

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer