Damelaget styrker sitt team

Steinkjer FK har gleden av å presentere Henriette Prøsch Hage som ny spiller og fysioterapeut. Henriette skal i tillegg til å være spiller ha en rolle som ansvarlig fysioterapeut for vårt j17 og damelag.

Henriette skal bidra med sin kunnskap på følgende områder:

  • Skadeforebygging
  • Behandling
  • Som kontaktperson for spillere ved eventuelle langtidsskader

 

SFK er meget godt fornøyd med at vi har signert en avtale med Henriette.

 

Hovedtrener på damelaget Bernt Myrvold sier følgende:

Vi i teamet rundt j17 og damelaget har definert «skadeforebygging» som ett av de viktigste elementene for å utvikle enkeltspilleren, men også for utviklingen av laget.

 

Vi har fått fantastisk oppfølging av CARE v /Rune Asp, med ukentlige fotballrelaterte styrkeøkter gjennom vinter/vår, samt i sommerpausen. Veiledningen på gjennomføring tar jentene også med seg når de gjennomfører egentrening.

Vi er også nøye på å styre enkeltspillernes kampbelastning. Trenerteamene rundt j15-j17 og damelaget møtes hver 2-3 uke for å legge kampplaner, noe som sikrer at vi unngår overbelastning på enkeltspillere.

Med Henriette på treningsfeltet får vi ytterligere styrket satsningen. For spillere og trenere er det meget ønskelig å få inn en fysioterapeut i treningshverdagen, som kan bidra med å lede øvelser, aktiv skadebehandling, og eventuelt råd og veiledning til enkeltspillere som er skadet. Dette blir helt genialt.

Vi tok en prat med nysigneringen.

Hvem er Henriette?

En blid og aktiv 22år gammel jente fra Oslo. Ferdigutdannet fysioterapeut som flyttet til Steinkjer i august pga turnustjeneste.

Idrettsbakgrunn

Spilt tennis siden jeg var liten og jobbet som tennisinstruktør i 9år for lokalklubben hjemme i Oslo. Har de siste årene drevet aktivt med styrketrening og konkurrert i bodyfitness (NM2017).

 

Fotballbakgrunn

Spilt fotball for Korsvoll fra barneskolen til videregående. Sluttet å spille aktivt da jeg startet på studier i Trondheim. Har spilt noen bedriftskamper for fysiolaget.

Fysioterapistudiet/kompetanse

Fullført bachelor i fysioterapi ved NTNU (2018) og har nå startet turnustjenesten i Steinkjer kommune.

Har i tillegg følgende kurs

  • Grunnkurs i idrettsfysioterapi – Trondheim Idrettsklinikk
  • Kurs i KRT (Kognitiv rehabiliteringsterapi) og MMT (Medisinsk treningsterapi)
  • Massasjekurs
  • Trener1 kurs – Norges Tennisforbund
  • Lederkurs for ungdom – Norges idrettsforbund

Hvorfor sa du ja til å bidra?

Fra mitt første møte med SFK har jeg blitt utrolig godt tatt imot fra både klubb, spillere og trenere. Jentene møtte meg med et stort smil på min første trening og alle var nysgjerrige på hvem den nye jenta var. SFK virker å være en klubb med dyktig trenere og sportslig apparat som legger ned en ekstra innsats for å legge til rette for satsing på damefotball.

Det å få tilbudet som ansvarlig fysioterapeut er en unik mulighet hvor jeg kan få masse nyttig erfaring og utvikle meg som fysioterapeut. Jeg håper å kunne bidra positivt i klubben, både sportslig og faglig sett. Det er utrolig gøy å få denne muligheten og jeg gleder meg til å samarbeide med den flotte gjengen i SFK.

Girri girri

 

Generalsponsor

DNB er SteinkjerFK's generalsponsor.

Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.