Byggmakker Spilledag for Tilrettelagt Fotball Søndag 23. September

Velkommen til Spilledag 8

Guldbergaunet Stadion, Steinkjer – Søndag 23. september 2018

Byggmakker spilldag for Tilrettelagt Fotball

Søndag 23.september er det klart for mange timer med idrettsglede av ypperste sort på Guldbergaunet.

Da arrangeres spilldag for tilrettelagt fotball.

12 stk 7èr lag og 10 stk 3èr lag er påmeldt. Det spilles totalt 20 stk 7èr kamper og 15 stk 3èr kamper mellom kl 12-16.

Kampene spilles med 1×20 min, der fairplay står i sentrum.

Spilldagen som er nr 8 denne sesongen arrangeres i samarbeid mellom Steinkjer Fotballklubb og Trøndelag Fotballkrets.

NFF`s visjon ifht Tilrettelagt Fotball «Fotballglede, utfordringer og muligheter for alle», forplikter å legge forholdene til rette for at alle som vil, skal få delta i fotballen. En viktig møteplass for nye vennskap, samhold og fellesskap. Der mennesker med funksjonsnedsettelser skal inkluderes.

KAMPOPPSETT

Kl. 7er Bane 1 7er Bane 2 7er Bane 3
12:00 Team Rosenborg Verdal IL Hommelvik Guts 1 Flatås IL Lions 1 Kolstad Fotball 1 Nessegutten TF
12:25 Indre Fosen Tigers Ranheim Royal Steinkjer FK Namsos IL fotball Kolstad Fotball 2 Flatås IL Lions 2
12:50 Hommelvik Guts 2 Nessegutten TF
13:15 Team Rosenborg Hommelvik Guts 1 Verdal IL Flatås IL Lions 1 Kolstad Fotball 1 Indre Fosen Tigers
13:40 Ranheim Royal Namsos IL fotball Kolstad Fotball 2 Steinkjer FK
14:05 Flatås IL Lions 2 Hommelvik Guts 2
14:30 Flatås IL Lions 1 Team Rosenborg Hommelvik Guts 1 Verdal IL Steinkjer FK Nessegutten TF
14:55 Kolstad Fotball 1 Ranheim Royal Namsos IL fotball Indre Fosen Tigers
15:20 Kolstad Fotball 2 Hommelvik Guts 2 Flatås IL Lions 2 Steinkjer

Kl. 3er Bane 1 3er Bane 2
12:00 Ranheim Royal Steinkjer FK 1 Nessegutten TF 1 Kolstad Fotball
12:25 Flatås IL Lions Nessegutten TF 2 Steinkjer FK 2 Namsos IL fotball
12:50 Hommelvik Guts Indre Fosen Tigers
13:15 Ranheim Royal Nessegutten TF 1 Steinkjer FK 1 Kolstad Fotball
13:40 Indre Fosen Tigers Nessegutten TF 2 Flatås IL Lions Namsos IL fotball
14:05 Steinkjer FK 2 Hommelvik Guts
14:30 Ranheim Royal Kolstad Fotball Nessegutten TF 1 Steinkjer FK 1
14:55 Hommelvik Guts Flatås IL Lions Namsos IL fotball Nessegutten TF 2
15:20 Steinkjer FK 2 Indre Fosen Tigers

INFORMASJON

Spilletid: 1×20 min. Fair Play hilsen før og etter hver kamp

Kiosksalg: Ja, på anlegget.
Garderober: Ja

Velkommen!