Byggmakker Spilledag for Tilrettelagt Fotball Søndag 23. September

 

Velkommen til Spilledag 8

Guldbergaunet Stadion, Steinkjer – Søndag 23. september 2018

Byggmakker spilldag for Tilrettelagt Fotball

 

 

Søndag 23.september er det klart for mange timer med idrettsglede av ypperste sort på Guldbergaunet.

Da arrangeres spilldag for tilrettelagt fotball.

12 stk 7èr lag og 10 stk 3èr lag er påmeldt. Det spilles totalt 20 stk 7èr kamper og 15 stk 3èr kamper mellom kl 12-16.

Kampene spilles med 1×20 min, der fairplay står i sentrum.

Spilldagen som er nr 8 denne sesongen arrangeres i samarbeid mellom Steinkjer Fotballklubb og Trøndelag Fotballkrets.

 

NFF`s visjon ifht Tilrettelagt Fotball «Fotballglede, utfordringer og muligheter for alle», forplikter å legge forholdene til rette for at alle som vil, skal få delta i fotballen. En viktig møteplass for nye vennskap, samhold og fellesskap. Der mennesker med funksjonsnedsettelser skal inkluderes.

 

KAMPOPPSETT

Kl. 7er Bane 1 7er Bane 2 7er Bane 3
12:00 Team Rosenborg Verdal IL Hommelvik Guts 1 Flatås IL Lions 1 Kolstad Fotball 1 Nessegutten TF
12:25 Indre Fosen Tigers Ranheim Royal Steinkjer FK Namsos IL fotball Kolstad Fotball 2 Flatås IL Lions 2
12:50 Hommelvik Guts 2 Nessegutten TF
13:15 Team Rosenborg Hommelvik Guts 1 Verdal IL Flatås IL Lions 1 Kolstad Fotball 1 Indre Fosen Tigers
13:40 Ranheim Royal Namsos IL fotball Kolstad Fotball 2 Steinkjer FK
14:05 Flatås IL Lions 2 Hommelvik Guts 2
14:30 Flatås IL Lions 1 Team Rosenborg Hommelvik Guts 1 Verdal IL Steinkjer FK Nessegutten TF
14:55 Kolstad Fotball 1 Ranheim Royal Namsos IL fotball Indre Fosen Tigers
15:20 Kolstad Fotball 2 Hommelvik Guts 2 Flatås IL Lions 2 Steinkjer

 

 

 

 

Kl. 3er Bane 1 3er Bane 2
12:00 Ranheim Royal Steinkjer FK 1 Nessegutten TF 1 Kolstad Fotball
12:25 Flatås IL Lions Nessegutten TF 2 Steinkjer FK 2 Namsos IL fotball
12:50 Hommelvik Guts Indre Fosen Tigers
13:15 Ranheim Royal Nessegutten TF 1 Steinkjer FK 1 Kolstad Fotball
13:40 Indre Fosen Tigers Nessegutten TF 2 Flatås IL Lions Namsos IL fotball
14:05 Steinkjer FK 2 Hommelvik Guts
14:30 Ranheim Royal Kolstad Fotball Nessegutten TF 1 Steinkjer FK 1
14:55 Hommelvik Guts Flatås IL Lions Namsos IL fotball Nessegutten TF 2
15:20 Steinkjer FK 2 Indre Fosen Tigers

 

INFORMASJON

Spilletid: 1×20 min. Fair Play hilsen før og etter hver kamp

Kiosksalg: Ja, på anlegget.
Garderober: Ja

Velkommen!                

              

Generalsponsor

DNB er SteinkjerFK's generalsponsor.

Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.