Klubbhus- og lagdugnad

Heisann alle trenere, oppmenn og andre støttespillere.

Som mange av dere vet, så har vi en stadion og bygningsmasse som trenger litt opprydding og oppjustering. Dette gjelder alt fra lagerbod for lagene, vaskerom, utstyrslager og ikke minst bygningsmasse. Derfor er de 10 000,- kronene vi fikk fra vår sponsor DNB på hjemmekampen til herrer A-lag på lørdag, ett viktig og kjærkoment bidrag til oppussing av bua.

Klubben drives i dag av daglig leder Kristoffer Govassmark, og i tillegg til vår materialforvalter og altmuligmann John Skjelvåg, er det de som er limet i klubben på dagtid.

Derfor må vi alle spille på lag med de for å gjøre hverandre gode, og nettopp det tenker vi å få gjort på en stordugnad førstkommende søndag 17. juni kl 17-19.

Her vil alle lag i klubben, fra de små og opp til seniornivå få oppgaver som er håndterbare. Vi ønsker deres gode bidrag, slik at vi kan få en god opplevelse av Guldbergaunet stadion.

Vi er klar over at det er cup for de minste søndag, og mange av dere har gjort en stor innsats på nylig gjennomført NTE cup, og noen utover det som kan forventes. Vi har det på minnet, og er veldig takknemlig for den innsatsen som gjøres i alle ledd. I tillegg nærmer Steinkjerfestivalen seg med stormskritt der alle er i sving, så derfor er det dristig å spørre om mer hjelp fra dere, men man får jo ikke ett verre svar enn nei!

Vi oppfordrer alle lag som har tid, med støtteapparat, samt 1-2 foreldre om å stille på guldbergaunet denne søndagen for en liten arbeidsinnsats. Seniorspillere stiller selv og bidrar sammen med alle oss andre. Mange av dere er fantastiske til å stille opp for klubben, og det setter vi stor pris på, og derfor håper vi at dere også denne gangen møter opp med godt humør og arbeidslyst.

Vi tenker å få gjort følgende oppgaver, eller i alle fall få en god start på oppgavene:

Alt utstyr som eksempelvis baller, kjegler, trøyer, keeperhansker etc fra alle lag i bua, skal ut av lager og sjekkes. Det gjelder også det som dere har hjemme som tilhører lagene. Dette for at materialforvalter og klubben skal få en oversikt over hva dere har, og hva dere evt mangler slik at vi kan supplere nødvendig utstyr. Dette er en prioritert oppgave som John vil bidra til. Da vil alle dere som skal til Storsjøcup ha bager som er komplett og presentabel.

  • Når alt er ute av boder og vaskerom, bør disse ryddes og vaskes. Vi ønsker også å gi enkelte rom etter vask ett malingstrøk. Gammelt utstyr, og ting som ikke brukes skal kastes i container.
  • Nedvasking av kjøkken, toalett og garderober, samt drive litt vedlikehold, og lage ett godt system i boder og tilhørende rom.
  • Gardiner og persienner skal fjernes og erstattes med nye fine, slik at det blir litt trivsel i gangene.
  • Vi kan selvsagt ikke påtvinge noen søndagsarbeid, men håper at dere ser nødvendigheten av at vi tar ett slikt skippertak.

Om dere som kommer tar med en vaskestaur, en bøtte, og noen kluter dere kan avse, vil vi sørge for at alt av rengjøringsmidler og annet nødvendig utstyr er på plass.

Maling, malingskoster og skaft, sørger vi for at er på plass.

Om vi har noen handyman/women som kan ta med noe verktøy som drill, hammer, sag og annet nødvendig man tror man kan få bruk for, er dette helt suverent. Vi skal sette på to nye benkeplater på kjøkkenet til Gjertrud i bua, så vi trenger noen som kan hjelpe til med dette.

Det viktigste er at vi kommer i gang, da det på langt nær er sikkert at vi kommer helt i mål. Men jeg har trua på dere, og jeg har stor tro på dugnadsinnsatsen dere alle innehar. Den viser seg å være en vinner år etter år!

Vi i klubben skal sørge for god stemning, og gi alle konkrete oppgaver, slik at vi slipper å gå rundt hverandre. Vi trenger selvsagt noen som går rundt og motiverer med gode ord og historier.

Vi sørger for litt grillmat, drikke og kaffe til de av dere som kommer da vi fyrer opp en grill, og koker litt kaffe om Gjertrud tillater oss å koke på kjøkkenet. Men noe sier meg at Gjertrud er på plass sammen med oss på stadion denne søndagen.

Vi ser for oss at vi forsøker å holde på fra kl 1700 og frem til ca kl 19 med påfølgende grilling. Om noen må gå, eller kommer litt sent, så er det bedre enn ingen ting. Det viktigste er at vi får startet. Og vi gjentar at vi vet at mange har mye og holde styr på, så vi forstår om noen ikke har mulighet. Men jo flere jo bedre!

DETTE TROR VI KAN BLI ETT LØFT I RIKTIG RETNING, OG IKKE MINST SOSIALT FOR ALLE SOM KOMMER. HER VIL INNSATSEN GAGNE ALLE LEDD I KLUBBEN.

 

Med sportslig dugnadshilsen fra styret

Gisle, Kirsti, Annette, Therese, Arve, Kenneth, Paul, Kjell, Kristoffer, John og Finn-Åge

 

 

 

Generalsponsor

DNB er SteinkjerFK's generalsponsor.

Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.