Dommerne er klar for sesongen 2018!

Dommerrekruttering 2018

Påskenkosen er lagt til side, veiene er tørre, isen smelter og 
kustgressbanene på Gaunet er grønne!

I vinter har det blitt lagt inn en ekstra innsats i rekrutteringsarbeidet av dommere i klubben.

3 nye dommere har gjennomført NFF Trøndelags rekruttdommerkurs.
Dette kurset består av 3 kvelder med teori og praktisk dømming med
veiledning fra mer erfarne dommere under årets T-A Cup.
Disse er nå autorisert til å dømme aldersbestemt fotball og
seniorfotball i kretsen.

Den 1.Mars deltok klubbens daglig leder Kristoffer Govasmark og
dommerkoordintor Mads Følstad Skarsem på oppfølgingsmøte sammen 
med NFF Trøndelag og kvalitetsklubbene.
Her ble det gjennomgått stauts for hver enkelt klubb og hva som måjobbes med i hver enkelt klubb for å rekruttere flere dommere.
Her kom det frem at klubben fortsatt har en jobb å gjøre ved å
involvere dommerne på lik linje som andre medlemmer i klubben.
Men vi er på god vei allerede med å jobbe med akkurat dette temaetså det begynner å skje ting i positiv 
retning med dommerne i klubben også!

I SFK gjennomførte vi et klubbdommerkurs den 27.Februar med 
spillere fra klubbens J13 og G13 lag, totalt var det 41 deltakere på kurset.
Kurset består av 1 kveld på 3 timer med gjennomgang av 
spilleregler i barnefotballen (6-12 år) og hvordan man skal opptre
som dommer.
De som gjennomførte kurset vil sammen med fjorårets dommere som i år spiller på klubbens J14 og G14 lag dømme alle hjemmekampene til
klubbens lag i aldersgruppen 6-12 år.

I ettertid av kurset har det blitt holdt en dommersamling internt i klubben med alle klubbdommerne for å få litt tettere oppfølging.
Det ble gjennomgått repetisjon av spillereglene og utdeling av
dommerdrakter, regelbøker og dommerfløyter.
Dommerne er supermotivert til å dømme kamper og har et sterkt
ønske om å gjøre en god jobb.

Viktig at både spillere, trenere, lagledere, kampverter og 
foreldre bidrar til å ta vare på ungdommene. Bidra til at de får 
positive opplevelser, skaper gode forhold for alle aktører 
involvert i fotballkampene og viser respekt for hverandres roller!


Alle klubbdommerne vil være dømme i nye stilige dommerdrakter som vist på bildene:


 

Med vennlig hilsen

Mads Følstad Skarsem
Dommerkoordinator
Steinkjer FK
Generalsponsor

DNB er SteinkjerFK's generalsponsor.

Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.