Dommerne er klar for sesongen 2018!

Dommerrekruttering 2018

Påskenkosen er lagt til side, veiene er tørre, isen smelter og
kustgressbanene på Gaunet er grønne!

I vinter har det blitt lagt inn en ekstra innsats i rekrutteringsarbeidet av dommere i klubben.

3 nye dommere har gjennomført NFF Trøndelags rekruttdommerkurs.
Dette kurset består av 3 kvelder med teori og praktisk dømming med
veiledning fra mer erfarne dommere under årets T-A Cup.
Disse er nå autorisert til å dømme aldersbestemt fotball og
seniorfotball i kretsen.

Den 1.Mars deltok klubbens daglig leder Kristoffer Govasmark og
dommerkoordintor Mads Følstad Skarsem på oppfølgingsmøte sammen
med NFF Trøndelag og kvalitetsklubbene.
Her ble det gjennomgått stauts for hver enkelt klubb og hva som måjobbes med i hver enkelt klubb for å rekruttere flere dommere.
Her kom det frem at klubben fortsatt har en jobb å gjøre ved å
involvere dommerne på lik linje som andre medlemmer i klubben.
Men vi er på god vei allerede med å jobbe med akkurat dette temaetså det begynner å skje ting i positiv
retning med dommerne i klubben også!

I SFK gjennomførte vi et klubbdommerkurs den 27.Februar med
spillere fra klubbens J13 og G13 lag, totalt var det 41 deltakere på kurset.
Kurset består av 1 kveld på 3 timer med gjennomgang av
spilleregler i barnefotballen (6-12 år) og hvordan man skal opptre
som dommer.
De som gjennomførte kurset vil sammen med fjorårets dommere som i år spiller på klubbens J14 og G14 lag dømme alle hjemmekampene til
klubbens lag i aldersgruppen 6-12 år.

I ettertid av kurset har det blitt holdt en dommersamling internt i klubben med alle klubbdommerne for å få litt tettere oppfølging.
Det ble gjennomgått repetisjon av spillereglene og utdeling av
dommerdrakter, regelbøker og dommerfløyter.
Dommerne er supermotivert til å dømme kamper og har et sterkt
ønske om å gjøre en god jobb.

Viktig at både spillere, trenere, lagledere, kampverter og
foreldre bidrar til å ta vare på ungdommene. Bidra til at de får
positive opplevelser, skaper gode forhold for alle aktører
involvert i fotballkampene og viser respekt for hverandres roller!

Alle klubbdommerne vil være dømme i nye stilige dommerdrakter som vist på bildene:

Mads Følstad Skarsem
Dommerkoordinator