G11 og G12 har i helga spilt Ranheim-cup med meget gode resultater

Ett lag fra G11 og to lag fra G12 deltok i helga på Ranheim-cup i Trondheim med meget gode resultater. G11 ble gruppevinnere lørdag etter to seire og en uavgjort, og møtte dermed gruppevinnere fra to puljer til kamper på søndag. Dette endte med en seier og en uavgjort, og G11 dro dermed ubeseiret hjem.

 

G11 på podiet

 

G12-1 stilte med 9 spillere begge dager, og to seire og et tap på lørdag førte til 2.plass i gruppa. Dermed møtte de to lag på søndag som også ble nr 2 i sine grupper. G12-1 vant begge sine kamper på søndag.

G12-2 vartet opp med en seier, en uavgjort og et tap på lørdag, og dette førte også til 2.plass i gruppespillet. På søndag spilte lag 2 mot to andre gruppespilltoere, og SFK vant begge sine kamper.

 

En flott innsats av alle involverte spillere i SFK G11 og G12 førte til gode opplevelser for både spillere og støtteapparat.

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer