Strålende innsats på festival og cup

En litt forsinket takk for innsatsen til mange dyktige SFK-ere:
Takk for kjempeinnsats fra mer enn 300 frivillige under Steinkjerfestivalen. Takk for innsatsen i Storsjøcupen hvor vi sportslig gjorde en bedre innsats enn på lenge.

Ennå er det for tidlig å si sikkert hva det økonomiske resultatet av Steinkjerfestivalen blir. Men ifølge vår egen festivalsjef, Randi Henning, ligger alt til rette for et resultat opp mot de beste årene vi har hatt. Tilbakemeldingene jeg har fått er at festivaldugnaden gikk meget bra. Noen tok på seg mer enn en vakt og mange bidro med stor innsats for at SFK skulle greie vår del av jobben.

Steinkjerfestivalen ble nok en gang en suksess, litt regnvær til tross. Utsolgt og fin stemning, er oppsummeringen fra festivalledelsen. Fra vår side ser det meste ut til å ha gått veldig bra og det er mange foreldre og spillere som bidrar med stor innsats for at vi skal makte dette. Det har styret lyst til å takke alle for.

Storsjøcupen er en viktig del av vår satsing på barn og unge spillere. I fjor hadde vi ett lag i A-sluttspill, mens vi i år hadde 10. Det kan ikke tolkes på noen annen måte enn at vi er i framgang. Vi manglet klassevinnere, men mange av lagene gjorde en fin innsats. Så er denne cupen i Østersund også en viktig læringsarena for å oppleve intense fotballdager sammen både spillere og foreldre.

Det er også viktig at vi er opptatt av de riktige tingene, det vil si det vi kan gjøre noe med selv. Banene var ikke veldig bra, men det er det lite vi kan gjøre noe med. Noen mener at dommerne ikke er bra nok, eller at akademilagene fra utlandet har fordeler i cupen. Jeg skal ikke ta stilling til noe av dette, men er glad for at jeg opplevde at trenere, ledere og spillere i SFK hadde fokus på andre områder. På hvordan vi skulle spille bra, hvordan vi framstår som lag og klubb. Det er tross alt det aller viktigste.

Det var dessuten morsomt å følge med på sosiale mediere hvor SFK uten tvil var en av de aller beste klubbene. God innsats av Alex Holmsve sørget for at vi hadde mange oppdateringer og at alle som ville følge med hjemme trygt kunne gjøre det via våre egne sider på sosiale medeier. Det er bra!

Nok en gang: Takk til alle som bidro til at Storsjøcupen 2017 ble vellykket for SFK. Nå ser vi fram til neste år, med nye framganger for klubben.

 

Arve Løberg

styreleder SFK

Generalsponsor

DNB er SteinkjerFK's generalsponsor.

Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.