“Dette er pinlig, er følelsen min nå”

Steinkjer møtte Lørdag ettermiddag serieleder Stjørdals/Blink til kamp i Norsk-Tipping Ligaen. De første 20 minuttene førte Steinkjer kampen å fikk betalt for dette i form av et straffespark etter 20 minutter som Thomas Sivertsen setter i mål. Men Blink går rett i angrep å får et frispark å de scorer her å det står etter 22 minutter 1-1. Etter dette blir det en vei, vi henger ikke med på kontringene vi får i mot oss å avstandene blir for store å SFK fungerer rett å slett ikke som et lag.

Blink vinner hele 9-1 i denne kampen

Kampfakta

  • 20 min Mål :Thomas Sivertsen (SFK)
  • 22 min Mål: Marius Augdal (Blink)
  • 38 min Mål:Jørgen Sollihaug (Blink)
  • 42 min Mål: Marius Augdal (Blink)
  • 55 min Mål: Sondre Stokke (Blink)
  • 57 min Mål: Sander Kartum (Blink)
  • 69 min Mål: Jørgen Sollihaug (Blink)
  • 79 min Mål: Jørgen Sollihaug (Blink)
  • 82 min Mål: Sondre Stokke (Blink)
  • 90 min Mål: Jacob Skille (Blink)

Dette skal gutta lære av å ta igjen mot Tillerbyen neste helg i Trondheim

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer