En viktig seier for A-Laget mot Junkeren på Lørdag

Kampen mot Junkeren på Lørdag skulle gå Steinkjer sin vei, etter en litt dårlig start på sesongen så var dette en meget viktig kamp på hjemmebane.
Steinkjer starter klart best og fører kampen, og Bodø laget blir liggende bakpå mens SFK presser høyt. Men det er gjestene fra Nord som skal få mål først, et tilbakespill til Ekrem skal klareres ut og ballen går da i en Junker spiller som da går til en annen spiller i hvit som setter ballen i mål etter 25 min. Men 10 minutter etter får SFK hull på byllen, der Thomas Sivertsen etter 35 minutter får ballen på 25 meter og setter den i hjørnet for keeper og det står 1-1. Det skulle da vise seg å bli starten på mange mål, som kommer rett etter hverandre. Allerede etter 37 minutter så får Rune Ertsås ballen innafor 16 meter å klarer å vri seg fri å setter den bak keeper. Og etter 38 minutter kommer Kim Rune Holmvik på venstresiden å får satt ballen bak keeper – betyr da at vi leder hele 3-1.
Å dette blir også pauseresultatet.

I 2 omgangen så bølger det litt frem og tilbake å Junkerne har flyttet seg litt høyere i banen, men det er SFK som først får utellling også i 2 omgang på en heading av Petter Kristian Dahl. Siste 13-14 minuttene så har Junkeren mye ball og etter 73 minutter reduserer de til 4-2. Men det ble sluttresultatet på Guldbergaunet denne Lørdagen.

Mye positivt og ta med seg inn i mot Sverresborg kampen til helgen.

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer