Skuffende tap mot Molde 2

Kampen mot Molde 2 på Guldbergaunet på Fredag endte med 1-2 tap

Molde første 1 omgang og skapte mye trøbbel for SFK, en god siste skanse sørger for at SFK er med i kampen til pause. Første målet kommer etter 35 minutter da Molde fyrer av et skudd fra ca 14 meter som går bak en sjanseløs Ekrem. Så får SFK en kontring etter 40 minutter der Thomas Sletvold får ballen og fyrer av og ballen ender bak keeper til Molde.

I 2 omgang er det SFK som tar over, og Molde blir lave og ser slitne ut etter de har spilt 45 minutter med et veldig aggresivt og høyt press, men sjansene SFK får klarer vi ikke og omsette til mål og det ser ut som det blir 1-1 helt til at Molde på overtid får et frispark nede ved benksiden , som blir slått hardt inn mot bakerste stolpe å der kommer en umarkert Moldespiller og stanger den bak Ekrem i målet til SFK, og Molde vinner kampen 1-2.

Et surt tap, neste kamp er borte mot Strindheim den 3.juni klokken 1600

Neste hjemmekamp er Lørdag 10.juni klokken 1600 mot Junkeren.

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer