Steinkjer vant i en tett batalje mot Orkla

Kampen på Guldbergaunet på Lørdag ble det gitt ut tre poeng til hjemmelaget.

Steinkjer sto før kampen med 0 poeng og to tap mens Orkla hadde vunnet sine første kamp og tapt sine andre og sto med 3 poeng før kampen.

Kampen bølget frem og tilbake og begge lag var frempå og skapte farlige sjanser.

Etter 22 minutter spiller SFK klikk klakk fotball med Orkla forsvaret og lurer alle og Thomas Sivertsen kan enkelt sette ballen i mål. Så etter 29 minutter får SFK tildelt en korrekt idømt straffe som Thomas Sivertsen enkelt setter bak keeper til Orkla og SFK leder 2-0 og dette er også pauseresultatet.

I 2 omgang er det Orkla som starter best og har mye press mot SFK forsvaret og etter 54 minutter får de lønn for strevet og reduserer til 2-1 ved Erik Bjørkeli Helgetun, kampen stabiliserer seg litt og SFK kommer mer med og skaper nye målsjanser men ballen vil ikke inn i nettet. Så etter 70 minutter er det Orkla som får målet og utligner til 2-2 med Erik Bjørkeli Helgetun. Kampen ser ut til å gå mot uavgjort, helt til trener Fossum gjør en endring. Bendik Opheim kommer inn og dermed er det duket for Andreas Granhus som spiss, å det tar ikke mer enn 1 minutt før Granhus tar ansvar og setter ballen kontant bak keeper til Orkla.

En god trepoenger på hjemmebane for SFK!

Neste kamp er borte mot Træff den 6.mai klokken 1500

Neste hjemmekamp er Lørdag 13.mai kl.1600 mot Verdal

 

Generalsponsor
Hovedsponsorer
Bli sponsorAlle sponsorer