Steinkjer Fotballklubb styrker administrasjonen

I en fotballklubb styrer ikke alt seg selv, i en klubb der over 40 lag i år skal spille kamper i serie og et anlegg som skal driftes samt hjemmeside, kommunikasjon, akademi og lignende er ikke dette noe som kan tilfalle en person.
Derfor har klubben ansatt to nye personer inn i administrasjonen som skal ha forskjellige oppgaver. Kristoffer Govasmark og Alexander Holmsve er ansatt i Steinkjer Fotballklubb i forskjellige roller.

Kristoffer Govasmark er ansatt som G16 trener, sjef for akademiet, tine fotballskole og trenerutvikler for trenerne til lagene fra 6-12 år

Kristoffer Govasmark er ansatt som G16 trener, sjef for Steinkjer Fotballakademi, Tine fotballskole og trenerutvikler for trenerne til lagene fra 6-12 år og assistenttrener for A-Laget til Steinkjer Fotballklubb.

Kristoffer Govasmark er ansatt i en 50% stilling i Steinkjer Fotballklubb, han skal ha ansvar for G16 laget samt er sjef for Steinkjer Fotballakademi og trenerutvikler for trenere på lagene fra 6-12 år og ansvar for Tine Fotballskole og er assistent trener for A-Laget.
Kristoffer som utdanning Bachelor i Sport Management fra Methodist University og Master i Sport Coaching fra Leeds Beckett University.
Han har C-Lisens som trener og skal på B-Lisens nå i høst.
Han har også tidligere erfaring fra fotballbanen som spiller på Egge, Byafossen, Innherred og Steinkjer 2 i 3.divisjon der han var kaptein. Han har også spilt på Methodist Monarchs fra 2010-2014 og Leeds Beckett Futsal fra 2015-2016.

Alex Holmsve er ansatt som media/kommunikasjonansvarlig i Steinkjer Fotballklubb

Alex Holmsve er ansatt som Markeds- og /kommunikasjonkoordinator i Steinkjer Fotballklubb.

Alexander Holmsve er ansatt i en 50% stilling i Steinkjer Fotballklubb som Markeds- og kommunikasjonskoordinator. Klubben ønsker å satse mer på media delen å profilere våre sponsorer mer samt informere ut enda mer om hva som skjer i klubben. Han jobber nå for tiden med en helt ny hjemmeside for klubben i samarbeid med SmartMedia som etter planen skal være klar til starten av April.
Han har også tidligere erfaring fra fotballbanen som spiller på Steinkjer FK opp til G19 samt Heimdal, Nardo og Beitstad (keeper) samt vært dommer i NFF Trøndelag i flere år.
Alexander har utdanning innenfor media samt Barne og ungdomsarbeider faget i tillegg er han hovedtrener for klubbens Damelag er Leder for T-A CUP og har B-Lisens som trener.

Dermed er følgende i administrasjonen til Steinkjer FK:

Gunnar Johansen – Daglig Leder
Odd Einar Fossum – Sjefstrener
Kristoffer Govasmark – G16/Akademi/Trenerutvikler/Tine Fotballskole
Alexander Holmsve – Media/Kommunikasjonsansvarlig
John Skjelvåg – Klubbhus/Garderober

Klubben ønsker alle lykke til med jobben videre med og løfte klubben.

Om Steinkjer FK