Gutter 16 vant sin første kamp i en høydramatisk avslutning (se video)

sak

 

Steinkjer G16 spilte i dag sin første kamp i 0.div mot Sverresborg.
Kampen skulle vise seg å bli litt av en thriller av en fotballkamp etterhvert.

Steinkjer styrte mye av kampen og hadde bra kontroll, allerede etter 8 minutter setter de første målet bak keeper til Sverresborg, og de fortsatte sitt høye press som var en del av planen før kampen i dag. Etter 11 minutter kommer Sverresborg på en liten visitt å utligner til 1-1. Etter dette målet er det press mot målet til Sverresborg, men man sliter litt med å få ballen i mål. Etter 31 minutter er det SFK sin tur igjen å de legger på til 2-1, og 5 minutter etter er det nok en SFK scoring og 3-1. Dette er stillingen til pause.

Første del av 2 omgang er også SFK sin, det gjøres mye bra offensivt i banen og etter 56 minutter er det mange som tror at spikern på kisten er satt med 4-1 scoring. Men bare 3 minutter etter dette får Sverresborg redusert til 4-2 og da blir det spenning, de kommer litt mer til SFK sin halvdel og skaper litt mer og etter 70 minutter står det 4-3.
Det er stor spenning på Guldbergaunet de siste 10 minuttene av kampen, begge lagene kommer til halvsjanser men det blir ikke flere mål og G16 SFK kan innkassere årets første 3 poenger mot Sverresborg.

Mål: 

1-0 Nikolai Vekseth 8 minutter
1-1 Sverresborg 11 minutter
2-1 Emil Persgård 31 minutter
3-1 Emil Persgård 36 minutter
4-1 Emil Persgård 56 minutter
4-2 Sverresborg 59 minutter
4-3 Sverresborg 70 minutter

Se videoinnslag med 3 målscorer Emil Persgård og hovedtrener Kristoffer Govasmark i videoen nedenfor.

 

Om Steinkjer FK