Et yrende folkeliv og mange barn i aksjon på 3v3 turnering

IMG_4441

Steinkjer Fotballklubb i samarbeid med elever fra Steinkjer Videregående skole arrangerte i dag 3v3 turnering i Steinkjerhallen. Totalt 100 lag var påmeldt og totalt 156 kamper ble gjennomført fra 1000-1945 på Søndag 5.mars.
Et yrende liv med masse flinke barn og veldig ivrige foreldre var å se i Steinkjerhallen på Søndag, et engasjement og en stemning som man skal lete lenge etter.

Turneringen har vokst fra i fjor med nesten 40 flere lag noe turneringsledelsen er veldig fornøyd med.

3v3 er en ny spillform som er tatt i bruk nettopp for dette å få flere involveringer med ball, det og ta riktige valg og jobbe enda mer med pasninger seg i mellom. Spillformen har vært etablert i Norge en stund og man kan godt si at dette er en veldig viktig og god spillform for barna.

Vi tok noen bilder i dag og de kan du se ved og trykke HER

 

Se også videosnutten fra turneringen nedenfor

Om Steinkjer FK