Kick off ble en kjempesuksess

IMG_4094

DNB med det største bidraget til årets Kick Off og Steinkjer FK sin generalsponsor

For første gang i historien arrangerte Steinkjer Fotballklubb et skikkelig Kick off arrangement for alle sine spillere/foreldre/trenere/foreldre og andre SFK hjerter i teltet på Torget. I denne anledning var DNB selvfølgelig tilstede som har signert en ny avtale med klubben som klubben generalsponsor. Mange tok turen til storteltet på Torget som var fylt med over 600 mennesker av både store og små.

Banksjef i DNB Steinkjer Johnny Hansen talte til forsamlingen om samarbeidet mellom SFK og DNB

Hansen er også strålende fornøyd med arrangementet på torget i dag.
«Vi er veldig fornøyd med arrangementet, dette er noe som absolutt kan videreutvikles til å bli en fin møteplass for folk i Steinkjer. SFK er en viktig aktør i lokalmiljøet»

Skei & PT var leid inn for anledningen og mange personer var møtt opp for å se The Stream gutta. Foto: Alex Holmsve

Skei & PT som består av Per Thomas Holtan og Kristoffer Skei som er to gutter som er fra Steinkjer og selv har spilt i den gule drakta tok også turen til Torget i Steinkjer for og underholde de over 600 personer som hadde kommet. Etter mange år i bransjer har de nå nådd hele landet med sine låter som går rett hjem hos det norske folk, disse guttene kunne vi også se på «The Stream» på TV2 og de har også fått platekontrakt med Sony Music samt solgt til gull med låten «Målløs». Det var en flott opplevelse for alle som var tilstede i dag å få ta en del av disse to gutta på scenen i Steinkjer. Disse kommer også under SteinkjerFestivalen å skal opptre her.

IMG_4143

Foto: Alex Holmsve

IMG_4404

Signering av de nye Skei & PT skjortene Foto: Alex Holmsve

Ivar Selnæs hadde også et innlegg i dag om hva som kreves skal man nå toppen Foto: Alex Holmsve

Ivar Selnæs hadde også et innlegg i dag om hva som kreves skal man nå toppen.
Foto: Alex Holmsve

Ivar Selnæs som til daglig jobber som lærer ved Steinkjer Videregående Skole og er trener for rekrutt og G19 for SFK hadde også i dag et innlegg om dette som har med hvordan man skal nå toppen, i dette innlegget tok han frem slike som Bendik Bye som nå spiller for Sogndal og Brede Moe som til daglig spiller i Bodø/Glimt begge disse har gått på Steinkjer Videregående. Det ble også visst en film av Brede Moe og Jonas Svensson som fortalte hvor mye de trener hver dag for å være klar til nye kamper å ikke minst utvikle seg mer.

Se lagsbildene av alle lag HER

Se video nedenfor med styreleder Arve Løberg sin velkomst til alle samt litt stemingsbilder/video

Om Steinkjer FK