Delta på Steinkjer Fotballklubbs kick off 4.mars på torget

16939397_1342471929148644_493476455091875843_n

Skei&PT kommer og underholder på Kick Off til Steinkjer Fotballklubb, disse to guttene har også en fortid med gultrøya.

Nå skal vi markere starten på fotballsesongen på en ny måte. Vi skal arrangere et skikkelig Kickoff for hele klubben. Det skjer lørdag 4. mars kl. 15.00 i et stort telt på Torget i Steinkjer.

Arrangementet er åpent for alle som vil og har et SFK hjerte og det er gratis inngang.

Dette arrangementet ønsker vi å ha fordi vi tror det er viktig at vi kan finne arenaer hvor hele klubben kan møtes og hvor vi kan mønstre bredden i klubben. I år har vi meldt på rekordmange lag til serien – i alt 43 lag.
Denne bredden ønsker vi å vise fram. Så vil også hele A-lagsstallen være klar og vil bli presentert sammen med de andre lagene. Alle lag vil bli presentert på podiet.

Det kommer til å være et faglig program – vi har sikret oss gode Skei&PT og hele arrangementet er et godt samarbeid med klubbens generalsponsor DNB.

Det vil bli loddsalg med fine premier og det vil være anledning til å kjøpe mat og drikke.

Om Steinkjer FK